تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

کلانتری: به حراست از محیط‌زیست خلیج فارس متعهدیم

معاون رئیس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست روز ملی خلیج فارس را با تاکید بر اقدامات محیط‌زیستی برای حفظ و حراست از اکوسیستم این دریای ارزشمند، گرامی داشت.

کد خبر: ۸۸۹۵۹
۱۵:۱۲ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

 حراست از محیط‌زیست خلیج فارس

دیدارنیوز ـ به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، روز دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس است و به همین مناسبت عیسی کلانتری، معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در پیام خود با تاکید بر اهمیت خلیج فارس از لحاظ محیط زیستی، این روز را گرامی داشت.

وی در این پیام تصریح کرد: روز دهم اردیبهشت هر سال به نام پهنه دریایی خلیج فارس زمین نام‌گذاری شده است؛ روز «خلیج فارس» نامی است که هویت و همبستگی سرزمین کهن ما را تا همیشه با خود همراه دارد.

کلانتری افزود: خلیج فارس از اکوسیستم ویژه، مهم و ارزشمندی در جهان برخوردار است هرچند این پهنه ارزشمند بسیار شکننده است و آلاینده‌ها همراه با تغییرات اقلیمی می‌تواند آسیب جدی به آن وارد سازد. همچنین بستر دریا محل میدان‌های نفتی و گازی، و تردد شناور‌ها و نفتکش‌ها قرار دارد که در کنار پساب‌های آب شیرین کن ها، پساب‌های صنعتی و شهری، تهدیدی برای اکوسیستم دریای فارس محسوب می‌شود که آسیب آن‌ها گاهی جبران ناپذیر است.

وی ادامه داد: سازمان حفاظت محیط زیست به نگهداری و حراست از محیط زیست خلیج فارس متعهد است و برای حفاظت از این موهبت بی‌همتا در حال تدوین «برنامه اقدام ملی حفاظت از محیط زیست دریایی» در برنامه هفتم توسعه است. هدفی بزرگ که آرزو می‌کنم با یاری تمام افراد و دستگاه‌های ذی ربط و ذی نفع کشور تحقق یابد.

کلانتری افزود: اینجانب روز ملی خلیج فارس را به ایرانیان، همکاران سربلندم در سازمان محیط زیست، ساحل نشینان و همسایگان گرامی در حاشیه خلیج همیشه فارس تبریک و خجسته باد می‌گویم. باشد که همه با هم در حفظ و حراست از این گنجینه تاریخی و طبیعی، هم‌آهنگ و همنوا باشیم.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات