تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

انتقاد سوده نجفی از شهرداری در پی طوفان تهران

سوده نجفی، عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران از عملکرد شهرداری در روزهای طوفانی اخیر انتقاد کرد و گفت: بر اساس اعلام اورژانس ۲ شهروند در طوفان دو روز گذشته آسیب دیدند. بخشی از وظایف رفع خطر و ایمنی درختان، بر عهده شهرداری است، اما اقدامات کافی نبوده و به شهروندان خسارت زده است.

کد خبر: ۱۸۳۵۱۵
۱۷:۱۹ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

انتقاد سوده نجفی از شهرداری در پی طوفان تهران

دیدارنیوز: عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران از عملکرد شهرداری در روزهای طوفانی اخیر انتقاد کرد.

به نقل از سایت شهر، سوده نجفی در سیصد و بیست و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن گرامیداشت روز شوراها، اظهار کرد: امیدواریم شورا‌ها در راستای عمل به وظیفه خود و توسعه آبادانی در کشور قدم بردارند.

وی افزود: بر اساس اعلام اورژانس ۲ شهروند در طوفان دو روز گذشته آسیب دیدند. بخشی از وظایف رفع خطر و ایمنی درختان، بر عهده شهرداری است، اما اقدامات کافی نبوده و به شهروندان خسارت زده است.

نجفی گفت: شهرداری نسبت به رفع خطر‌های موجود در سطح شهر اقدام کند و شهروندان نیز با رعایت ایمنی از خسارت وارد شدن به اموال و املاک خود جلوگیری کنند.

وی در خصوص افزایش مرخصی زایمان مادران به ۹ ماه بر اساس قانون، تصریح کرد: بر اساس گزارشاتی که از همکاران شهرداری به ما رسیده، قانون مرخصی ۲ هفته‌ای برای پدران اجرا نمی‌شود.

رئیس کمیته سلامت شورا با بیان اینکه کمک هزینه مهدکودک برای بانوان که صاحب فرزندان خردسال هستند، باید پرداخت شود، گفت: کمک هزینه مهدکودک صرفاً در زمان اشتغال بانوان کارمند است و بانوانی که در مرخصی زایمان برای فرزند دوم خود هستند، از خدمات مهدکودک برای فرزندان اول خود بهره‌مند نمی‌شوند.

مجید باقری معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران نیز گفت: کمک هزینه مهدکودک نسبت به قبل ۶ برابر افزایش یافته است. به هرشکل موارد مطرح شده پیگیری خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها