تیتر امروز

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
«برنامه جهانی غذا» اعلام کرد

نگرانی از قحطی و بیماری در غزه

«برنامه جهانی غذا» سازمان ملل متحد اعلام کرد که ذخایر غذایی در غزه به پایان رسیده و بیش از ۲ میلیون نفر در معرض خطر قحطی و بیماری قرار دارند.

کد خبر: ۱۸۳۴۲۶
۱۸:۱۰ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴

نگرانی از قحطی و بیماری در غزه

دیدارنیوز: «برنامه جهانی غذا» (WFP) سازمان ملل متحد اعلام کرد که ذخایر غذایی در غزه به پایان رسیده است و پس از ۵۴ روز محاصره کامل توسط رژیم اسرائیل، بیش از ۲ میلیون نفر در معرض خطر قحطی و بیماری قرار دارند.

به نقل از ان بی سی، برنامه جهانی غذا اعلام کرد که ذخایر غذایی آن در غزه به پایان رسیده است. این آژانس سازمان ملل تاکید کرد پس از ۵۴ روز از زمانی که رژیم صهیونیستی محاصره کامل بر نوار غزه را اعمال کرد، مردم دیگر راهی برای مقابله ندارند.

برنامه جهانی غذا در بیانیه‌ای گفت: «سازمان ملل آخرین ذخایر غذایی خود را به آشپزخانه‌های توزیع غذای گرم در نوار غزه تحویل داد. انتظار می‌رود این آشپزخانه‌ها طی روز‌های آینده کاملاً بدون غذا شوند.»

از زمانی که رژیم صهیونیستی ورود کمک‌های بشردوستانه و کالا‌های تجاری به غزه را متوقف کرد، برنامه جهانی غذا تنها منبع پایدار و بزرگ‌ترین تأمین‌کننده غذای گرم در این منطقه بوده است.

تنها چند نهاد کوچکتر، از جمله «آشپزخانه مرکزی جهانی» (World Central Kitchen)، هنوز در حال ارائه غذا در غزه هستند. این نهاد روز شنبه در فیسبوک اعلام کرد که «با تمام توان در حال تلاش برای استفاده از آرد‌های باقی‌مانده و پخت هرچه بیشتر نان در تنها نانوایی فعال در غزه» است.

این آژانس هشدار داد: «این طولانی‌ترین دوره محاصره نوار غزه در تاریخ است که بازار‌ها و سیستم‌های غذایی، که پیشتر نیز شکننده بودند، را ویران‌تر کرده است.»

طبق بیانیه این نهاد، آخرین محموله‌های غذایی به آشپزخانه‌های توزیع غذای گرم تحویل داده شده و انتظار می‌رود این مراکز طی روز‌های آتی کاملاً از فعالیت بازبمانند. با بسته ماندن گذرگاه‌های مرزی و انباشت بیش از ۱۱۶هزار تُن مواد غذایی، بیش از ۲ میلیون نفر در معرض گرسنگی حاد، بیماری‌های واگیر و مرگ قرار گرفته‌اند.

گرانی شدید مواد غذایی، که بهای آن نسبت به زمان آتش‌بس تا ۱۴ برابر افزایش یافته، مردم را واداشته است برای پخت غذا از هر شی قابل سوختی استفاده کنند.

سازمان ملل و ۱۲ سازمان امدادی معتبر جهانی هشدار داده‌اند که قحطی در بیشتر مناطق غزه در حال وقوع است. این در حالی است که رژیم اسرائیل با انکار بحران، گروه حماس را متهم به احتکار کمک‌های بشردوستانه کرده است.

وزرای خارجه فرانسه، آلمان و بریتانیا با صدور بیانیه‌ای، ضمن ابراز نگرانی عمیق از وضعیت انسانی، خواستار ازسرگیری فوری و بدون مانع جریان کمک‌های بشردوستانه به غزه شدند.

اقدامات رژیم اسرائیل مبنی بر به کارگیری قحطی به عنوان ابزار جنگی، نگرانی‌های فزاینده‌ای را در سطح بین‌المللی برانگیخته است.

برچسب ها: جنگ غزه غزه قحطی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۸ آذر
امروز جمعه ۲۸ آذر
امروز جمعه ۲۸ آذر
امروز جمعه ۲۸ آذر