تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
محققان اعلام کردند

کلاغ‌ها کینه به دل می‌گیرند!

محققان با بررسی رفتار کلاغ‌ها به این نتیجه رسیدند که این موجودات می‌توانند کینه به دل بگیرند و چهره افراد را به خاطر بسپارند و در موقعیت دیگری انتقام بگیرند.

کد خبر: ۱۸۲۹۳۵
۱۳:۵۸ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۴

کلاغ‌ها کینه به دل می‌گیرند!

دیدارنیوز: محققان اعلام کردند که کلاغ می‌تواند تا چندین سال کینه به دل بگیرد.

به نقل از دیجیاتو، محققان با بررسی رفتار کلاغ‌ها به این نتیجه رسیدند که این موجودات می‌توانند کینه به دل بگیرند و چهره افراد را به خاطر بسپارند و در موقعیت دیگری انتقام بگیرند. هرچند گاهی ممکن است به‌خاطر تشخیص اشتباه کلاغ‌ها افراد قربانی شوند.

«جان مارزلوف»، استاد دانشگاه واشنگتن در سیاتل، از افرادی است که زمان زیادی را صرف مطالعه تعامل انسان و کلاغ کرده است. او در یکی از آزمایش‌هایش برای اینکه بفهمد کلاغ‌ها معمولاً چند سال کینه شخصی را به دل می‌گیرند، دست به کار عجیبی زد و درنهایت دریافت کینه کلاغ‌ها از فردی که به آنها آسیب رسانده، می‌تواند تا ۱۷ سال نیز ادامه پیدا کند.

دکتر مارزلوف سال ۲۰۰۶ با پوشیدن ماسک و با استفاده از تور، ۷ کلاغ را اسیر کرد. این کلاغ‌ها کمی بعد آزاد شدند، اما ظاهراً آنها و سایر کلاغ‌ها که شاهد این صحنه اسارت بودند، چهره دکتر مارزلوف و ماسک او را به‌خوبی به خاطر سپردند. دکتر مارزلوف و دستیارانش برای آزمایش اینکه کلاغ‌های دانشگاه تا کی کینه را در دلشان نگه می‌دارند، دوره‌ای همان ماسک را می‌پوشیدند و در محوطه دانشگاه قدم می‌زدند و ضبط می‌کردند که چند کلاغ خشم خود را به آنها ابراز می‌کنند. حضور کلاغ‌های سرزنش‌کننده حدود ۷ سال پس از آزمایش ادامه یافت.

همچنین «کریستین بلوم»، دانشمند شناختی متخصص رفتار حیوانات دانشگاه وین، آزمایش مشابهی با استفاده از گونه غراب که بسیار نزدیک به کلاغ‌هاست، انجام داد. این آزمایش بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ انجام شد و مشخص کرد غراب‌ها نیز مانند کلاغ‌ها می‌توانند بسیار کینه‌توز باشند و به افرادی که به آنها آسیب می‌زنند، حمله می‌کنند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد