تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
مجتبی یوسفی اعلام کرد

وضعیت اقتصادی مردم خوب نیست/ خرید برنج ایرانی آرزو شد!

مجتبی یوسفی، عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: واقعیت کشور این است که وضعیت اقتصادی مردم خوب نیست، افزایش نرخ دلار و نرخ تورم لحظه‌ای شده و به دنبال این وضعیت قیمت برنج، گوشت و مرغ مورد مصرف مردم بسیار افزایش یافته‌است و امروز مردم توان خرید گوشت هر کیلو ١ میلیون و ١٠٠ هزار تومان را ندارند و این وضعیت نشان می‌دهد که دولت و این اقتصادی برنامه‌ای برای این شرایط ندارد.

کد خبر: ۱۹۲۸۹۸
۱۷:۱۴ - ۲۲ آذر ۱۴۰۴

وضعیت اقتصادی مردم خوب نیست/ خرید برنج ایرانی آرزو شد!

دیدارنیوز: عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ٨ تا ١٠ میلیارد دلار به واردات کالا‌های اساسی اختصاص پیدا کرد تا کالای اساسی با قیمت ارز ترجیحی به دست مردم برسد و در خرید این کالا‌ها به مشکلی برنخورند، اما امروز دولت باید پاسخگو باشد این ٨ تا ١٠ میلیارد دلار‌ها کجا خرج شده‌ است.

مجتبی یوسفی، عضو کمیسیون عمران در گفت‌و‌گو با ایلنا درباره دلایل انباشت و توقف ٢۵ فروند کشتی حامل کالای اساسی در بندر امام و کمبود این کالا در بازار و سفره مردم، اظهار داشت: واقعیت کشور این است که وضعیت اقتصادی مردم خوب نیست، افزایش نرخ دلار و نرخ تورم لحظه‌ای شده و به دنبال این وضعیت قیمت برنج، گوشت و مرغ مورد مصرف مردم بسیار افزایش یافته‌است و امروز مردم توان خرید گوشت هر کیلو ١میلیون و ١٠٠ هزار تومان را ندارند و این وضعیت نشان می‌دهد که دولت و این اقتصادی برنامه‌ای برای این شرایط ندارد.

وضعیت اقتصادی مردم خوب نیست/ خرید برنج ایرانی آرزو شد!

وی ادامه داد: دولت به جای حواشی سیم کارت سفید و سیاه و مسابقات دو و ماراتن کیش به این موضوعات مهم معیشت مردم بپردازد. بله به طور قطع هنجار‌های کشور باید رعایت شود، اما برخی از افراد ناکارآمد نزدیک به دولت و جریانات سیاسی نزدیک به دولت، در شرایط حساس این حواشی را ایجاد می‌کنند. در حالی که امنیت غذایی مردم به خطر افتاده، این حواشی ایجاد شده و حتما در آینده با تشدید شرایط فعلی حواشی دیگری هم ایجاد می‌کنند. 

این عضو کمیسیون عمران با تاکید بر اینکه دعوا امروز سفره مردم است، گفت: دعوای امروز با دولت بر سر عدم تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی است و دعوای امروز با دولت سوﯨ مدیریت در نحوه تخصیص ارز برای واردات کالا‌های اساسی است. 

یوسفی افزود: ٨ تا ١٠ میلیارد دلار به واردات کالا‌های اساسی اختصاص پیدا کرد تا کالای اساسی با قیمت ارز ترجیحی به دست مردم برسد و در خرید این کالا‌ها به مشکلی برنخورند، اما امروز دولت باید پاسخگو باشد این ٨ تا ١٠ میلیارد دلار‌ها کجا خرج شده‌است که کالای اساسی امروز حتی اگر با قیمت دلار بازار آزاد هم وارد شده باشد، این قیمت‌های فعلی در بازار باز هم توجیه ندارد و از میزان خرید مردم هم این وضعیت ناکارآمدی مشخص است.

وی با تاکید کرد: قیمت نهایی برنج وارداتی اگر با ارز آزاد هم وارد شود باید کمتر از ۵٠ هزار تومان باشد، اما امروز برنج وارداتی با هر کیلو بیش از ١۵٠ هزار تومان به دست مردم می‌رسد و خرید برنج داخلی که برای ایرانی‌ها آرزو شده‌ است.

این عضو کمیسیون عمران مجلس افزود: انتظار داریم که در این شرایط برای کنترل شرایط موجود، استیضاح‌ها در دستور کار قرار گیرد و اعضای تیم اقتصادی دولت باید تغییر کند. امروز تیم اقتصادی دولت بیشتر علاقه‌مند به طرح مسائل حاشیه‌ای است. در حالی که تیم اقتصادی دولت مدعی بود اگر بر سر کار نیاید وضعیت اقتصادی بسیار بد می‌شود می‌خواهم بگویم مگر بدتر از این هم می‌توان باشد؟

وی تاکید کرد: در شرایط بحرانی واردات نهاده‌های دامی، دامداران به ناچار دام مولد خود را ذبح می‌کنند و این روند، شرایط خطرناکی از آینده به تصویر می‌کشد.

یوسفی گفت: اینکه کشور امروز با مسأله کمبود ارز مواجه شده موضوعی جدا از این است که همین ١٠ میلیارد دلار اختصاص یافته با واردات کالا‌های اساسی کجا خرج شده است که کالای اساسی امروز با دلار یارانه‌ای به دست مردم نمی‌رسد. مشخص است که در نحوه تخصیص ارز به کالا‌های اساسی نظارت کافی انجام نشده است و تمام دولت متوجه مسائل حاشیه‌ای خط سیاه و خط سفید عده‌ای شده است و از مسائل مهم و ضروری مردم غافل مانده‌اند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر