تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
پیش ‌بینی قیمت دلار فردا یکشنبه ۲۳ آذر ‍۱۴۰۴

دلار ۳ هزار تومان گران شد/ کارشناسان چه می‌گویند؟

قیمت دلار روز شنبه ۲۲ آذر با رقم ۱۲۵ هزار و ۶۶۰ تومان بازگشایی شد، اما تحت تأثیر افزایش تقاضا و تشدید انتظارات تورمی، به‌سرعت وارد مسیر صعودی شد و در نهایت با ثبت قیمت ۱۲۸ هزار و ۶۰۰ تومان و رشد سه هزار و ۵۰ تومانی نسبت به آخرین معامله روز پنجشنبه به کار خود پایان داد.

کد خبر: ۱۹۲۸۹۹
۱۷:۴۸ - ۲۲ آذر ۱۴۰۴

دلار ۳ هزار تومان گران شد/ کارشناسان چه می‌گویند؟

دیدارنیوز: قیمت دلار در آغاز هفته پایانی آذر، با جهش قابل توجهی همراه شد و سقف تاریخی جدیدی ثبت کرد. معامله‌گران رشد انتظارات تورمی، اجرای طرح سه‌نرخی شدن بنزین و واکنش سریع معامله‌گران به این تصمیم را دلیل جهش دوباره دلار و صعود به سقف کانال ۱۲۸ هزار تومانی می‌دانند.

کارشناسان اقتصادی معتقدند سیاست‌های اقتصادی اخیر، به‌ویژه تغییر در قیمت بنزین، نقش مهمی در تحریک بازار ارز داشته و می‌تواند جهت معاملات روز‌های آینده را تعیین کند.

معامله‌گران نیز می‌گویند افزایش قیمت‌ها تحت تأثیر اجرای سیاست سه‌نرخی شدن بنزین و رشد اونس جهانی طلا بالای ۴۳۰۰ دلار بوده است. آنها همچنین معتقدند تقاضای بالای پایان سال میلادی فشار مضاعفی بر بازار وارد کرده و انتظار می‌رود در صورت ادامه روند کنونی، دلار به زودی سطح ۱۳۰ هزار تومان را لمس کند و سقف‌های قیمتی جدیدی ثبت شود.

پیش بینی قیمت دلار

کارشناسان بازار ارز بر این باورند که در صورت تداوم فضای انتظاری و نبود سیگنال‌های کنترلی از سوی سیاست‌گذار، دلار در معاملات روز یکشنبه ۲۳ آذر همچنان با تمایل صعودی همراه خواهد بود. بر این اساس، محدوده ۱۲۷ هزار و ۵۰۰ تا ۱۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان به‌عنوان بازه نوسانی محتمل دلار در نظر گرفته می‌شود.

در صورتی که فشار تقاضا افزایش یابد، احتمال تثبیت قیمت در کانال ۱۲۹ هزار تومان نیز وجود دارد، اما اگر بازار با عرضه یا مداخلات مقطعی مواجه شود، دلار ممکن است در محدوده‌های بالایی نوسان کرده و وارد فاز اصلاح محدود شود. با این حال، چشم‌انداز کوتاه‌مدت بازار ارز همچنان صعودی ارزیابی می‌شود.

درهم ۳۵ هزار تومانی شد

درهم امارات روز شنبه با رقم ۳۵ هزار و ۵۰۰ تومانی معامله شد. تتر با رقم ۱۲۸ هزار و ۹۵۴ تومان در حال معامله است. پوند انگلیس روی رقم ۱۷۲ هزار و ۲۸۰ تومان قرار گرفت. یورو با رقم ۱۵۱ هزار و ۶۳۰ تومان معامله شد. اسکناس دلار در مرکز مبادله روز شنبه ۲۲ آذر روی رقم ۷۳ هزار و ۱۷۲ تومان ایستاد. حواله دلار نیز با رقم ۷۱ هزار و ۴۱ تومان معامله شد.

برچسب ها: دلار نرخ ارز گرانی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر