تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نرخ ارز در ایران

دلار؛ تثبیت قیمت برای مهار تورم!

قیمت دلار روز گذشته (شنبه) بدون نوسان و با همان رقم هفته گذشته معامله شد. در حالی که احتمالا از سال آینده نرخ تسعیر ارز از ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان به رقم ۳۵ هزار تومان برسد، سیاست‌گذار همچنان بر تثبیت قیمت دلار برای مهار تورم تاکید دارد.

کد خبر: ۱۵۹۵۷۹
۰۸:۴۶ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲

دلار

دیدارنیوز: قیمت دلار در نخستین روز از هفته سوم آذر بدون تغییر و با رقم آخرین معامله هفته گذشته بسته شد. محدوده مشخص شده دلار به خواست سیاست‌گذار و به بهانه مهار تورم، هفته‌هاست که پابرجاست. دیروز دلار با رقم ۵۰ هزار و ۴۰۰ تومان معامله شد.

روز گذشته مرکز پژوهش‌های مجلس با برآورد کسری بودجه ۵۱۱ هزار میلیارد تومانی ناشی از کاهش قیمت و میزان عرضه نفت، پیشنهادی با چارچوب اعمال دلار ۳۵ هزار تومانی جهت تسعیر ارزی درآمد‌های نفتی و همچنین قیمت فروش نفت برای هر بشکه ۶۵ دلار و برآورد فروش ۱.۲ میلیون بشکه‌ای در روز را ارائه کرد.

کارشناسان اقتصادی معتقدند افزایش نرخ تسعیر ارز سیگنالی نیست که بتواند قیمت دلار را در بازار آزاد افزایش دهد. آن‌ها می‌گویند تعداد کالا‌هایی که در این مدت ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی می‌گرفتند زیر ۱۰ درصد کل کالا‌ها بود؛ بنابراین نمی‌تواند سیگنالی مبنی بر بالا رفتن قیمت ارز در بازار آزاد باشد. نهاد‌های تصمیم‌گیر معتقدند با ثبات بازار ارز، نرخ تورم در کانال‌های فعلی حفظ می‌شود.

در آخرین معامله روز گذشته قیمت دلار در بازار‌های همسایه نیز با ریتم خنثی، دلار تهران را همراهی کرد. قیمت دلار هرات رشد ۱۰۰ تومانی داشت و با قیمت ۵۰ هزار و ۱۵۰ تومان معامله شد. دلار سلیمانیه افزایش ۵۰ تومانی داشت و با قیمت ۵۰ هزار و ۵۰۰ تومانی معامله شد.

قیمت نرخ‌های مختلف

دیروز ۱۸ آذر در مرکز مبادله ارز و طلای ایران اسکناس دلار با قیمت ۴۲ هزار و ۴۲۷ تومان عرضه شد و ۷۲ تومان رشد داشت. دلار حواله نیز ۷۱ تومان افزایش داشت و با رقم ۳۸ هزار و ۵۷۰ تومان عرضه شد. همچنین قیمت دلار نیمایی مانند هفته‌های گذشته روی رقم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ثابت بود.

قیمت ارز‌های موثر

روز گذشته قیمت اسکناس یورو رشد ۱۰۰ تومانی داشت و با قیمت ۵۴ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد. قیمت اسکناس یورو در مرکز مبادله ارز و طلا با کاهش ۱۰۱ تومانی با رقم ۴۵ هزار و ۵۹۰ تومان عرضه شد. یوروی حواله نیز ۹۲ تومان کاهش داشت و با رقم ۴۱ هزار و ۴۴۵ تومان قیمت‌گذاری شد.

روز گذشته درهم امارات بدون تغییر و با قیمت ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان معامله شد. در سایت معاملات الکترونیکی ارز (ETS) حواله درهم با رشد ۱۹ تومانی با رقم ۱۰ هزار و ۵۰۲ تومان عرضه شد، اسکناس درهم نیز با رقم ۱۱ هزار و ۵۵۲ تومان عرضه شد و رشد ۴۶ تومانی داشت.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها