تیتر امروز

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ

این نود و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...

رئیسی «احمدیان» را به سمت دبیر شورای‌عالی امنیت ملی منصوب کرد

پس از تغییرات اخیر در شورای عالی امنیت ملی، ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور «احمدیان» را به سمت دبیر شورای‌عالی امنیت ملی منصوب کرد.

کد خبر: ۱۵۰۲۲۳
۲۰:۱۴ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲

رئیسی «احمدیان» را به سمت دبیر شورای‌عالی امنیت ملی منصوب کرد

دیدارنیوز: رئیس جمهور در حکمی ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های ۱۰ ساله امیر دریابان علی شمخانی در مسئولیت دبیری شورای‌عالی امنیت ملی، علی‌اکبر احمدیان را به این سمت منصوب کرد.

سید ابراهیم رئیسی در حکم انتصاب علی‌اکبر احمدیان به عنوان دبیر شورای‌عالی امنیت ملی، با اشاره به توفیقات وی در مسئولیت‌های پیشین، به ویژه رویکرد احمدیان در ایجاد «امنیت پایدار» با اتکا به ظرفیت‌های مردمی، از وی خواست در حوزه‌های مختلف مرتبط با نظام مسائل امنیتی جمهوری اسلامی ایران، از جمله امنیت اجتماعی، امنیت سیاسی، امنیت اقتصادی و امنیت غذایی رویکردی نوآورانه و هوشمند اتخاذ نموده و با بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های مردمی در راستای ایجاد امنیت پایدار و مردم‌پایه گام بردارد.

مطلب مرتبط:

«شمخانی» عضو مجمع تشخیص و مشاور سیاسی رهبر انقلاب شد

رئیسی همچنین گسترش عمق امنیتی جمهوری اسلامی ایران و هم‌افزا نمودن دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور را به عنوان یکی دیگر از انتظارات مهم از دبیر شورای‌عالی امنیت ملی مورد تاکید قرار داد.

متن حکم رئیس جمهور به شرح زیر است»

«بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای علی‌اکبر احمدیان

به استناد اصل یکصد و هفتاد و ششم قانون اساسی و نظر به مراتب تعهد، تجارب ارزنده، نگاه راهبردی و موفقیت‌های جناب‌عالی در مسئولیت‌های پیشین، به موجب این حکم به عنوان «دبیر شورای عالی امنیت ملی» منصوب می‌شوید.

اتخاذ رویکرد‌های «نوآورانه» و «هوشمند» به نظام مسائل امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف اعم از امنیت اجتماعی، سیاسی و اقتصادی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی به منظور ایجاد امنیت «مردم‌پایه» و «پایدار» در تمامی زمینه‌های آن، گسترش عمق امنیتی ایران و هم‌افزا نمودن دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی، اجرایی و قضایی کشور از اهمّ انتظارات اینجانب است.

توفیقات روزافزون آن‌جناب در انجام شایسته وظایف محوله، تحقق رهنمود‌های مقام معظم رهبری مدظله‌العالی به ویژه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با لحاظ جایگاه جمهوری اسلامی در سطح منطقه و نظم جدید بین‌المللی در مسیر خدمت به ملت شریف ایران را از درگاه خداوند سبحان مسئلت می‌نمایم.

سید ابراهیم رئیسی

رئیس جمهوری اسلامی ایران»

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها