
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی برای حضور در نوزدهمین کنفرانس اتحادیه بین المجالس اسلامی (PUIC)، فرودگاه مهرآباد تهران را به مقصد اندونزی ترک کرد.
دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی به منظور حضور در نوزدهمین کنفرانس اتحادیه بین المجالس اسلامی (PUIC)، فرودگاه مهرآباد تهران را به مقصد جمهوری اندونزی ترک کرد.
محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی شامگاه امشب (سه شنبه، ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴) در رأس هیأتی پارلمانی با بدرقه حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس، محسن اسماعیلی مدیرکل امور مجلس ریاست جمهوری، سیداحمدرضا دستغیب رئیس دیوان محاسبات به منظور شرکت در نوزدهمین کنفرانس اتحادیه بین المجالس اسلامی (PUIC)، تهران را به مقصد جمهوری اندونزی ترک کرد.
به نقل از رسانه خانه ملت، قالیباف در این سفر علاوه بر حضور در نوزدهمین کنفرانس اتحادیه بین المجالس اسلامی (PUIC) دیدارهای دوجانبهای نیز با رؤسای مجالس حاضر در این دوره خواهد داشت. بررسی ابعاد حکمرانی سالم و نهادهای قوی به عنوان ستونهای تابآوری از جمله اهداف این کنفرانس است.
همچنین محسن زنگنه، عثمان سالاری، محمدحسین محمدی، کامران پولادی و زهرا سعیدی مبارکه از نمایندگان مجلس، رئیس قوه مقننه را در این سفر همراهی خواهند کرد.
بر اساس این گزارش؛ مجمع اصلی این دوره از کنفرانس اتحادیه PUIC که کمیتههای آن از ۲۱ اردیبهشت با حضور روح الله متفکر آزاد، سارا فلاحی، یحیی سلیمانی و محمدمهدی شهریاری آغاز به کار کرده، ۲۴ اردیبهشت با حضور ۳۸ کشور اسلامی در سطح رئیس مجلس افتتاح خواهد شد.
سفر به اندونزی با هدف حضور در کنفرانس PUIC و پیگیری اجرای ۱۱ سند توافقنامه میان دو کشور
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت اتحادیه بین المجالس اسلامی برای توسعه روابط میان کشورهای اسلامی، گفت: ایران به عنوان یکی از مؤثرترین کشورهای عضو این اتحادیه است و حضور ۳۸ کشور اسلامی در این کنفرانس به عنوان فرصتی برای توسعه روابط میان آنها محسوب میشود.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی شامگاه امشب (سه شنبه، ۲۳ اردیبهشت ماه) با حضور در فرودگاه مهرآباد تهران و دقایقی قبل از عزیمت به جاکارتا پایتخت اندونزی به منظور شرکت در اتحادیه بین المجالس کشورهای اسلامی (PUIC) در نشست خبری زنده تلویزیونی، گفت: به منظور شرکت در نوزدهمین کنفرانس اتحادیه بین المجالس اسلامی و بیست و پنجمین سالگرد تأسیس این اتحادیه، عازم جاکارتا هستیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو مؤسس اتحادیه بین المجالس، میزبان دبیرخانه این اتحادیه در تهران است، گفت: از این رو ایران یکی از مؤثرترین اعضای این اتحادیه محسوب میشود. در این کنفرانس که بیش از ۳۸ هیأت از کشورهای اسلامی در آن حضور دارند، فرصت مناسبی برای گفتوگوهای دوجانبه میان کشورهای اسلامی برای همکاری بیشتر و مقابله با چالشها است؛ به ویژه موضوع فلسطین و غزه که نه تنها موضوع جهان اسلام بلکه دغدغه همه انسانهای منصف و آزاده جهان است لذا از این فرصت باید استفاده شود تا با این چالش مقابله شده و برای آن بررسی و هماهنگی بیشتر صورت گیرد.
وی در ادامه با اشاره به ملاقاتهای دوجانبه ایران و تعدادی از کشورهای حاضر در این اجلاس، عنوان کرد: اندونزی پرجمعیتترین کشور اسلامی و با قریب به ۳۰۰ میلیون نفر جمعیت، بزرگترین کشور اسلامی است از این رو توسعه روابط دو کشور در عرصههای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی مد نظر است.
قالیباف در ادامه با اشاره به روابط عمیق و گسترده دو کشور در حوزه مسائل سیاسی و فرهنگی به ویژه در حوزه دانشگاهی و حوزوی، یادآور شد: با این حال به صراحت میتوان گفت آن طور که باید در حوزه مسائل اقتصادی ارتباط نزدیک، عمیقی و پرحجمی در حوزه اقتصادی نداریم. در جریان آخرین سفری که شهید رئیسی به اندونزی داشت بیش از ۱۱ سند توافقنامه با این کشور به امضا رسید که پیگیری اجرایی شدن آن میتواند عمق روابط اقتصادی را توسعه دهد.
رئیس قوه مقننه ادامه داد: با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی برای استفاده از ارتباطات دیپلماسی میان کشورها و استفاده از ظرفیتهای موجود برای پیشرفتهای ملی و اسلامی میتوان به اتحادیه بین المجالس اسلامی به عنوان یک فرصت اشاره کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم به همراه همکاران مجلس شورای اسلامی در این سفر بتوانیم حداکثر استفاده را از این فرصت کوتاه دو روزه داشته باشیم.