تیتر امروز

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ

این نود و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...

معاون وزیر کشور: چند نفر در ارتباط با مسمومیت‌ها دستگیر شده‌اند

در شرایطی که مسمومیت‌های سریالی در مدارس دخترانه کشورمان از سه ماه پیش در شهر قم آغاز شده و همین هفته ده‌ها دانش آموز دیگر در شهرهای مختلف به دلیل علایم مسمومیت راهی بیمارستان شده‌اند، مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفته دشمن درصدد هراس افکنی و اخلال در نظام آموزشی کشور است و چند نفر در این ارتباط دستگیر شده‌اند.

کد خبر: ۱۴۶۳۰۱
۱۷:۰۶ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۱

معاون وزیر کشور: چند نفر در ارتباط با مسمومیت‌ها دستگیر شدند

دیدارنیوز: معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور از بازداشت برخی عوامل مسمومیت دانش آموزان در برخی مدارس سراسر کشور خبر داد.

سید مجید میراحمدی درباره آخرین اقدامات دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور برای برخورد با عوامل مسمومیت دانش‌آموزان در برخی مدارس کشور اظهار کرد: بعد از ابلاغ رئیس‌جمهور، وزارت کشور به همراه وزارت اطلاعات، آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، فراجا، اطلاعات سپاه و پدافند غیرعامل مسائل را دنبال کردند. براساس اقدامات اطلاعاتی و تحقیقاتی در ۵ استان تعدادی از افراد شناسایی و دستگیر شدند و تحقیقات آغاز شده و به محض اینکه نتایج روشنی بدست آمد، اعلام خواهد شد. البته برخی موارد هم بوده که جنبه غیرمعاندانه داشته که آن‌ها ارشاد شده‌اند.

وی ادامه داد: این مساله ان‌شاءالله با حفظ آرامش و دوری از اضطراب و استرس حل خواهد شد. شناخت نقشه دشمن بسیار مهم است. دشمن درصدد هراس افکنی و اخلال در نظام آموزشی کشور است و تلاش دارند موضوع را بزرگ‌تر از آنچه هست، جلوه دهند. برخی هم در داخل و هم خارج در پشت صحنه جنگ ترکیبی را مدیریت می‌کنند. جای نگرانی جدی وجود ندارد و میزان موارد رخ داده در مدارس به صورت چشمگیری کاهش یافته است.

مطلب مرتبط:

ادعای معاون وزیر کشور درباره ماموریت غیراخلاقی برخی دختران در ناآرامی‌ها

وکیل دادگستری: «رئیسی» باید وزیر کشور را بخواهد و بگوید حرف اشتباه معاونت را اصلاح کن

معاون وزیر کشور: اسنادی درباره بیماری «مهسا امینی» داریم؛ نیکا شاه‌کرمی «خودکشی» کرد!

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها