تیتر امروز

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ

این نود و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...

هشدار هلال احمر برای باران شدید باران و وزش باد در ۱۴ استان

سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با هشدار نسبت به بارش شدید باران و وزش باد در ۱۴ استان کشور از آماده‌باش هلال احمر برای مواجهه با حوادث احتمالی خبر داد.

کد خبر: ۱۴۶۱۶۴
۱۷:۱۴ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱

هشدار و آماده‌باش هلال احمر برای باران شدید باران در ۱۴ استان

دیدارنیوز: صادق محمودی با اشاره به پیش‌بینی و هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی نسبت به وزش شدید باد و بارش شدید و رگبار باران در برخی از استان‌های کشور گفت: برابر پیش‌بینی انجام شده از سوی سازمان هواشناسی برای روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری بارش شدید و رگباری باران و نیز وزش شدید باد در تمام یا بخش‌هایی از استان‌های کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، تهران، البرز، قزوین و زنجان پیش‌بینی شده است.

وی افزود: همچنین از روز دوشنبه تا سه‌شنبه هفته جاری نیز وزش شدید باد در تمام یا بخش‌هایی از استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، کردستان و مرکزی پیش‌بینی شده است.

سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر بر این اساس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر تمامی پایگاه‌ها و امدادگران خود را برای آمادگی در برابر این پدیده‌های جوی و همچنین امدادرسانی به حوادث احتمالی ناشی از آن به حالت آماده‌باش درآورده و تجهیزات و امکانات لازم نیز برای آنان در نظر گرفته شده است.

محمودی به ایسنا گفت:‌ البته لازم است که شهروندان نیز نکاتی را در نظر داشته باشند. بر همین اساس نیز در هنگام وزش باد باید از حضور در مجاورت سازه‌های سست و اشیایی که احتمال سقوطشان وجود دارد، پرهیز و از حضور در ارتفاعاتی مانند پشت بام و لبه پرتگاه‌ها خودداری کنند. همچنین در هنگام بارش باران نیز لازم است از حضور در مجاورت رود‌ها و مسیل خودداری کنند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها