تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
برای چند گرم طلا

کارشناس - مجری شبکه افق به قتل رسید

زهرا میرزایی، مجری شبکه افق با انگیزه چند گرم طلا به دست پسرخاله خود به قتل رسید. مرد جوان درباره انگیزه خود از این جنایت گفت: سه روز قبل در یک میهمانی دور هم بودیم که خواهر مقتول گفت دزد به خانه‌اش زده است، اما بدلیجاتش را برده. دخترخاله‌ام هم گفت چه خوب که به خانه ما دزد نزد و طلاهایم را نبرد. این صحبت‌ها وسوسه‌ام کرد که طلا‌های خاله و دختر خاله‌ام را از منزل شان سرقت کنم.

کد خبر: ۱۸۳۹۳۵
۰۹:۵۷ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

کارشناس - مجری شبکه افق به قتل رسید

دیدارنیوز: زهرا میرزایی، مجری شبکه افق با انگیزه چند گرم طلا به دست پسرخاله خود به قتل رسید.

به نقل از روزنامه‌های شرق و ایران، ساعت ۴:۳۰ دقیقه عصر ۱۶ اردیبهشت، زن جوانی با پلیس تماس گرفت و از قتل هولناک خواهر جوانش در خانه خبر داد.

وقتی تیم جنایی به محل حادثه در شهرک راه‌آهن تهران رفت خواهر مقتول گفت: «به همراه خواهر و مادرم در یک ساختمان سه طبقه زندگی می‌کنیم. مادرم که البته چند روز قبل به سفر رفته در طبقه اول و من در طبقه سوم ساکنم. خواهرم دکترای حقوق دارد و مشاوره می‌دهد.
 دیشب به من گفت امروز قرار است پسر خاله‌ام بهزاد برای مشاوره پیش او برود. خواهرم گفت پسر خاله‌ام اصرار زیادی داشته که کسی از این ملاقات با خبر نشود.»

او ادامه داد: «تا عصر صبر کردم و از خواهرم خبری نشد، چندین بار به تلفنش زنگ زدم ولی بی‌فایده بود، خودم را به خانه مادرم رساندم و با کلیدی که داشتم در را باز کردم، اما متوجه بوی سوختگی شدم که از اتاق خواب به مشام می‌رسید.

به آنجا که رفتم با جسد خونین خواهرم در حالی مواجه شدم که پتو و مقداری از فرش دچار سوختگی شده بود.»

به دنبال این تماس بلافاصله بازپرس محمد جواد شفیعی و تیم بررسی صحنه جرم راهی محل شدند. بررسی‌های اولیه حکایت از آن داشت که مقتول با ضربات چکش و چاقو به قتل رسیده و عامل جنایت قصد به آتش کشیدن آنجا را داشته، اما موفق نشده است.

سرهنگ مرتضی نثاری، معاون جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت در این رابطه گفت: «باتوجه به اینکه آخرین فردی که با مقتول قرار داشت، بهزاد بود، به دستور بازپرس جنایی مرد جوان ساعت ۹ شب در خانه‌اش در شرق تهران بازداشت و طلا‌های مقتول نیز از وی کشف شد.

بازپرس شعبه پنجم دادسرای امور جنایی پایتخت، دستور انتقال متهم به اداره دهم پلیس آگاهی را صادر کرد و بررسی‌ها در این خصوص ادامه دارد.»

مرد جوان درباره انگیزه خود از این جنایت گفت: «قبلاً به عنوان پیک موتوری کار می‌کردم، اما بیکار شدم و به ناچار مسافرکشی می‌کردم. همسرم تازه زایمان کرده بود و مشکل مالی داشتم. سه روز قبل در یک میهمانی دور هم بودیم که خواهر مقتول گفت دزد به خانه‌اش زده است، اما بدلیجاتش را برده. دخترخاله‌ام هم گفت چه خوب که به خانه ما دزد نزد و طلاهایم را نبرد. این صحبت‌ها وسوسه‌ام کرد که طلا‌های خاله و دختر خاله‌ام را از منزل شان سرقت کنم.»

به چه بهانه‌ای با مقتول قرار گذاشتی؟

مقتول دکترای حقوق داشت و مشاور خانواده بود. به این بهانه که با همسرم مشکل دارم و از او مشاوره می‌خواهم، با او قرار گذاشتم و اصرار کردم از این موضوع به کسی حرفی نزند. ساعت ۱۱ ظهر سه‌شنبه وارد خانه خاله‌ام شدم دختر خاله‌ام وقتی مرا تنها دید تعجب کرد، اما به او گفتم همسرم هم در راه است و بزودی می‌رسد. او برایم آبمیوه آورد و وقتی به آشپزخانه رفت تا بستنی بیاورد با چکشی که به همراه داشتم به سر او ضربه زدم.

دختر خاله‌ام با من درگیر شد و سعی می‌کرد خودش را از دست من نجات دهد من هم با چاقویی که داشتم چندین ضربه به او زدم و بعد آنجا را به آتش کشیدم تا هیچ رد و سرنخی از خود به جا نگذارم.

بعد از جنایت چه کردی؟

خانه را گشتم، اما طلای زیادی پیدا نکردم و مقدار کمی در خانه بود که برداشتم. اما هنوز ساعاتی نگذشته بود که پلیس دستگیرم کرد.

برچسب ها: قتل مجری تلویزیون
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير