تیتر امروز

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل

این صد و نوزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست
گزارش خبرنگار دیدار از اکران خصوصی یک مستند

عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست

مسعود پیوسته، خبرنگار دیدارنیوز درباره اکران خصوصی مستند «ریحانه» و نقد و بررسی آن در حضور اهالی سینما و فرهنگ و رسانه گزارشی تهیه کرده که در ادامه می‌خوانید.
دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست
بررسی ابعاد سخنرانی پزشکیان در نیویورک در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در فرانسه

دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست

این که ما، موضوعی با این درجه اهمیت-یعنی، تکلیف‌مان را آژانس-را در سایه باقی مسائل فراموش کرده و فقط به تشریح بدفهمی‌ها و مواضع خصمانه اروپا، آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان بپردازیم، فضا را به...
هواشناسی ایران

از جمعه منتظر افزایش دما باشید/ اهواز ۳۸، شهرکرد ۵

از روز جمعه تا یکشنبه (۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه) در اغلب مناطق کشور افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود. فردا و پس فردا اهواز با دمای ۳۸ و ۴۰ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۵ و ۷ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

کد خبر: ۱۸۳۸۹۰
۱۱:۰۳ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴

از جمعه منتظر افزایش دما باشید/ اهواز ۳۸، شهرکرد ۵

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: از روز جمعه تا یکشنبه (۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه) در اغلب مناطق کشور افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

صادق ضیاییان در گفت‌و‌گو با ایسنا افزود: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز (۱۷اردیبهشت‌ماه) در آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، برخی نقاط گلستان، خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی و ارتفاعات البرز ابرناکی و بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت‌ماه) در نیمه شمالی استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل، ارتفاعات البرز مرکزی و در شمال خراسان رضوی افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد. در ضمن طی دو روز آینده در ارتفاعات شرق سیستان و بلوچستان افزایش ابر و رگبار و رعد و برق رخ می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: جمعه (۱۹ اردیبهشت‌ماه) با گذر موج تراز میانی از شمال غرب کشور در برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، ارتفاعات البرز مرکزی و در ارتفاعات زاگرس مرکزی در غرب کشور به‌ویژه ساعات بعد از ظهر افزایش ابر گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان ادامه داد: شنبه (۲۰ اردیبهشت‌ماه) در کردستان، جنوب آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، همدان، مرکزی، قم، مازندران، گیلان و برخی مناطق واقع در دامنه‌های جنوبی البرز افزایش ابر وزش باد و رگبار پراکنده رخ می‌دهد. یکشنبه (۲۱ اردیبهشت‌ماه) در شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و ارتفاعات کرمان افزایش ابر و بارش پراکنده رخ خواهد داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: طی سه روز آینده در نوار شرقی کشور، شنبه و یکشنبه در شرق و برخی مناطق مرکزی کشور وزش باد شدید و گردوخاک رخ خواهد داد. از روز جمعه تا یکشنبه در اغلب مناطق کشور افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان طی سه روز آینده خلیج فارس تنگه هرمز و دریای عمان مواج می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۸ اردیبهشت‌ماه) صاف گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۳۰ درجه سانتیگراد و طی جمعه (۱۹ اردیبهشت‌ماه) صاف گاهی وزش باد اوایل شب افزایش ابر و افزایش محسوس دما با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا اهواز با دمای ۳۸ و ۴۰ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۵ و ۷ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر