تیتر امروز

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل

این صد و نوزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست
گزارش خبرنگار دیدار از اکران خصوصی یک مستند

عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست

مسعود پیوسته، خبرنگار دیدارنیوز درباره اکران خصوصی مستند «ریحانه» و نقد و بررسی آن در حضور اهالی سینما و فرهنگ و رسانه گزارشی تهیه کرده که در ادامه می‌خوانید.
دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست
بررسی ابعاد سخنرانی پزشکیان در نیویورک در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در فرانسه

دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست

این که ما، موضوعی با این درجه اهمیت-یعنی، تکلیف‌مان را آژانس-را در سایه باقی مسائل فراموش کرده و فقط به تشریح بدفهمی‌ها و مواضع خصمانه اروپا، آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان بپردازیم، فضا را به...
تعطیلی، تنها راه حل مسوولان کشور!

مدارس خوزستان، ایلام، زنجان و کردستان غیرحضوری شد

با ورود دوباره ریزگردها و آلودگی هوا در استان‌های غربی کشور، مدارس استان‌های خوزستان، ایلام، زنجان و کردستان غیرحضوری شد.

کد خبر: ۱۸۳۸۱۴
۰۹:۰۴ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴

مدارس خوزستان، ایلام، زنجان و کردستان غیرحضوری شد

دیدارنیوز: دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان خوزستان از غیرحضوری‌شدن نوبت صبح و ظهر همه‌ی مدارس استان در روز سه‌شنبه به دلیل تداوم گردوغبار خبر داد.

محمدجواد اشرفی اظهار کرد: با توجه به هشدار آنی سطح نارنجی اداره کل هواشناسی خوزستان درباره پیش‌بینی ورود گردوخاک با منشأ خارجی، و بالا بودن ضرایب ناپایداری و احتمال رخداد گردوخاک همرفتی همراه با طوفان تندری در بسیاری از مناطق استان خوزستان و بررسی موضوع، میزان و مناطق تحت تأثیر آن در کارگروه استانی هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوا تشکیل شد.

وی افزود: در این جلسه تصمیم گرفته شد فعالیت مدارس همه مقاطع تحصیلی استان خوزستان در نوبت صبح و عصر سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت) غیر حضوری برگزار شود.

ریزگرد‌ها مدارس ایلام را غیرحضوری کرد

سرپرست مدیریت بحران استانداری ایلام گفت: با ورود ریزگرد‌ها به استان تمام مدارس و دانشگاه‌های استان ایلام را در شیف صبح غیرحضوری شد و ادارات و بانک‌ها نیز با دو ساعت تأخیر آغاز به‌کار خواهند کرد.

به نقل از تسنیم، علی محمد پاکدل نژاد اظهار داشت: برابر مصوبه کارگروه شرایط آلودگی هوای استان و با توجه به ورود توده گرد و غبار با غلظت بالا و در پی صدور هشدار سطح نارنجی شماره ۴ هواشناسی و داده‌های سنجش ذرات معلق در هوا و بنا بر مصوبه ستاد مدیریت بحران و کارگروه شرایط ویژه آلودگی هوای استان، با موافقت استاندار کلیه مقاطع تحصیلی و مراکز آموزشی، دانشگاهی (شیفت صبح) به صورت غیرحضوری فعالیت خواهند داشت.

وی گفت: تمام ادارات، بانک‌ها و مؤسسات اداری (به‌جز دستگاه‌های خدمات رسان) با دو ساعت تاخیر در ورود شروع به فعالیت می‌کنند.

پاکدل نژاد گفت: با توجه به شرایط وجود ریزگرد‌ها توصیه می‌شود مبتلایان به بیماری‌های ریوی، قلبی، سالمندان و کودکان تا حد امکان از منزل خارج نشوند.

سرپرست مدیریت بحران استانداری ایلام گفت: در زمان آلودگی شیشه‌های خودرو را بالا نگه دارند و اگر بیماری زمینه‌ای تنفسی دارند و نشانه‌های کوتاهی تنفس و سرفه بر طرف نشد با پزشک خود مشورت کنند.

مدارس زنجان تعطیل شد

مدارس استان زنجان به‌خاطر آلودگی هوا در هر سه مقطع امروز به شکل مجازی قرار است برگزار شود.

با توجه به استقرار گرد و غبار در استان و گزارش سازمان محیط زیست مبنی بر قرارگیری شاخص میانگین کیفیت هوا در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس و احتمال افزایش شاخص در طول روز، بر اساس تصمیم ستاد مدیریت بحران استان و حسب موافقت استاندار، فعالیت حضوری تمامی مدارس استان در هر سه مقطع در هر دو شیفت صبح و بعد از ظهر امروز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ لغو و فرآیند آموزش به‌شکل غیرحضوری و در بستر شبکه شاد پیگیری خواهد شد.

تعطیلی مدارس به‌خاطر آلودگی هوا به کردستان رسید

آلودگی هوا و گرد و خاک مدارس استان کردستان را در روز سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه جاری به تعطیلی کشاند. با توجه به افزایش غلظت آلاینده‌ها، وجود و تداوم توده گرد و غبار و آلودگی هوا در سطح استان؛ مدارس کردستان به تعطیلی کشیده شد.

در همین زمینه؛ مدیرکل مدیریت بحران استان کردستان گفت: به استناد پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی کردستان مبنی بر تداوم پدیده گرد و غبار و ناسالم بودن کیفیت هوا، مدارس مقطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم شهر و روستای استان در روز سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت در دو شیفت صبح و بعدازظهر تعطیل شد.

تحسین عزیزی افزود: فعالیت دانشگاه‌ها بر اساس تصمیم روسای دانشگاه است و ادارات نیز به فعالیت عادی خود ادامه می‌دهند.

کیفیت هوا در کردستان در شرایط ناسالم قرار گرفته و شاخص کیفیت در بانه به ۱۲۱ ناسالم، کامیاران ۱۱۵ ناسالم، مریوان ۱۱۶ ناسالم، سقز ۱۱۶ ناسالم، دهگلان ۱۱۱ ناسالم، سنندج ۱۰۸ ناسالم، قروه ۱۰۳ ناسالم و بیجار ۹۶ ناسالم برای گروه‌های حساس ثبت شده است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر