تیتر امروز

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ

این نود و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...

پیام تسلیت روحانی به روسای جمهور ترکیه و سوریه

پس از زلزله مرگبار و شوکه‌کننده در ترکیه و سوریه که تعداد کشته‌های آن از مرز ۸ هزار نفر عبور کرده و هر ساعت به تعداد قربانیان آن اضافه می‌شود، حسن روحانی رئیس جمهور پیشین کشورمان در پیام‌های جداگانه به روسای جمهور ترکیه و سوریه تسلیت گفت.

کد خبر: ۱۴۴۸۹۹
۰۹:۵۳ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱

پیام تسلیت روحانی به روسای جمهور ترکیه و سوریه

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور سابق ایران در پیام‌های جداگانه به رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه و بشار اسد رییس جمهور سوریه با تسلیت جان باختن شمار زیادی از شهروندان این دو کشور در پی وقوع زمین‌لرزه سهمگین، با بازماندگان و مردم ترکیه و سوریه ابراز همدردی کرد.

متن پیام حسن روحانی به اردوغان به این شرح است:

جناب آقای رجب طیب اردوغان

رئیس‌جمهور ترکیه

وقوع زمین‌لرزه سهمگین در این کشور و جان باختن و مجروح شدن عده‌ زیادی از مردم ترکیه موجب تاثر و تالم خاطر شد.

اینجانب ضمن ابراز همدردی، این ضایعه را به جنابعالی و مردم ترکیه تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند متعال برای خانواده‌های داغدیده صبر و شکیبایی مسالت دارم.

امیدوارم دولت و مردم ترکیه بتوانند با عنایت خداوند بزرگ این مصیبت سخت و طاقت‌فرسا را پشت سر بگذارند و مجروحان هرچه سریع‌تر سلامتی خود را بازیافته و بازماندگان تسلای خاطر بیابند.

در پیام روحانی به بشار اسد نیز آمده است:

جناب آقای بشار اسد
رئیس‌جمهور سوریه

وقوع زمین‌لرزه سهمگین در این کشور و جان باختن و مجروح شدن عده‌ زیادی از مردم سوریه موجب تاثر و تالم خاطر شد.

اینجانب ضمن ابراز همدردی، این ضایعه را به جنابعالی و مردم سوریه تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند متعال برای خانواده‌های داغدیده صبر و شکیبایی مسالت دارم.

امیدوارم دولت و مردم سوریه بتوانند با عنایت خداوند بزرگ این مصیبت سخت و طاقت‌فرسا را پشت سر بگذارند و مجروحان هرچه سریع‌تر سلامتی خود را بازیافته و بازماندگان تسلای خاطر بیابند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها