تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.

درگذشت دوقلو‌های مشهور تلویزیونی بر اثر کرونا

دوقلو‌های «بوگدانوف» پیشتازان برنامه‌های علمی تلویزیون فرانسه به فاصله ۶ روز قربانی کرونا شدند.

کد خبر: ۱۱۷۹۴۲
۱۰:۵۳ - ۱۵ دی ۱۴۰۰

درگذشت دوقلو‌های بوگدانوف

دیدارنیوز ـ دوقلو‌های بوگدانوف، پیشتازان برنامه‌های علمی تلویزیون فرانسه به فاصله ۶ روز قربانی کرونا شدند.

برادران بوگدانوف که از دهه ۸۰ در مقام پیشگامان طرح ساده مسائل پیچیده علمی در برنامه‌های تلویزیونی شناخته شده و در سال‌های بعد با عمل‌های «زیبایی» و چهره‌های عجیب و غریب، شهرتی جهانی کسب کرده بودند، به فاصله ۶ روز از یکدیگر و در پی ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جان خود را از دست دادند.

ایگور بوگدانوف ۷۲ ساله شامگاه دوشنبه سوم ژانویه، تنها ۶ روز پس از گریشکا، برادرش و به علت عوارض ناشی از بیماری کووید-۱۹ درگذشت. هیچکدام از این دو برادر واکسینه نشده بودند و به گفته نزدیکانشان مطمئن بودند که با توجه به سبک زندگی به شدت سلامت و رعایت پروتکل‌های اجتماعی، به ویروس کرونا مبتلا نمی‌شوند.

خانواده این دو برادر درباره علت مرگ اظهار نظری نکرده، اما گریشکا ۲۸ دسامبر و پس از چندین روز بستری در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستانی در پاریس جان باخت.

دوقلو‌های بوگدانوف در دهه ۱۹۸۰ با برنامه علمی-تخیلی «زمان ایکس» در فرانسه به شهرت رسیدند. آن‌ها صورت‌های خود را با جراحی زیبایی به شکل آدم فضایی درآوردند و به بخشی از خاطره مشترک فرانسوی‌های میانسال امروز تبدیل شدند.

این دو برادر سرشناس در سال‌های بعد از سوی پژوهشگران فرانسوی و حتی آمریکایی به کپی‌کاری در تز‌های دکترا و دست‌کم یکی از کتاب‌های خود متهم شدند.

منبع: فارس
برچسب ها: سینمای جهان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی