تیتر امروز

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات زندان بود
لایحه‌های اجرا نشده، فیلترینگ و مسعود پزشکیان با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات زندان بود

محسن برهانی، حقوقدان و استاد دانشگاه مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود؛ او معتقد است که باید به دولت پزشکیان فرصت داد، هر چند که فرصت دادن مردم یک روز تمام خواهد شد.
داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند
ناصر اقدمی، مدیرعامل شرکت زیست بازساختی تسکین در حاشیه چهارمین نمایشگاه و همایش بین‌المللی IPH 2025 خبر داد

داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند

چهارمین نمایشگاه و همایش بین المللی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی (IPH ۲۰۲۵) به مدت سه روز در تاریخ‌های ۱۲ تا ۱۴ شهریور ماه)، در محل مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما، با حضور میهمانان خارجی...
اسنپ‌بک؛ بازگشت تحریم‌ها یا بازگشت کابوس اقتصادی؟/ بلاتکلیفی طلاهای بابک زنجانی/ مهمترین دغدغه کارگران چیست؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

اسنپ‌بک؛ بازگشت تحریم‌ها یا بازگشت کابوس اقتصادی؟/ بلاتکلیفی طلاهای بابک زنجانی/ مهمترین دغدغه کارگران چیست؟

این بیست و چهارمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

وزیر نیرو: همه از تصمیمات غلط در حوزه آب متضرریم

وزیر نیرو گفت: امروز باید با رعایت اصول علمی و کارشناسی و فنی، تدابیری اتخاذ شود که اشتباهات گذشته جبران شود، چرا که همه از تصمیمات غلط در حوزه آب متضرر هستیم.

کد خبر: ۱۱۴۱۲۸
۱۰:۵۲ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰

وزیر نیرو: همه از تصمیمات غلط در حوزه آب متضرریم

 

دیدارنیوز ـ به گزارش ایسنا علی‌اکبر محرابیان ۲۲ آبان‌ماه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه شرط عدالت در توزیع آب اولین اصل برای اجرای پروژه‌ها است، اظهار کرد: قوانین روشن و شفاف است، بنابراین در رعایت قانون نباید اختلافی ایجاد شود، مهم‌ترین عناصر برای بهره‌برداری از موهبت الهی آب، تدبیر، وحدت و مباحث کارشناسی و تخصصی در محیط ویژه این مباحث است، بنابراین انتقال این مباحث به میان مردم سودمند نخواهد بود.

وزیر نیرو ادامه داد: جلسات متعددی با نمایندگان چهارمحال‌وبختیاری و دیگر استان‌ها برگزار شده و در اصول، هیچ اختلافی وجود ندارد، امروز نیز از پروژه‌ها بازدید و مشکلات احصا می‌شود تا بتوان با عنایت خداوند به آنچه باید انجام گیرد، عمل کنیم.

محرابیان با اشاره به اینکه نارضایتی‌هایی در نقاط مختلف کشور و در میان اقشار گوناگون مردم در حوزه آب وجود دارد، افزود: بخشی از این نارضایتی‌ها ناشی از سوءتدبیر و بخشی دیگر مربوط به نبود شفافیت و تصمیم‌گیری به‌موقع بوده، ضمن اینکه میزان تقاضای آب در تمام نقاط کشور به‌شدت بالا رفته و نزولات آسمانی کاهش شدیدی داشته، سرانه آب در این مدت نیز کاهش چشمگیری داشته است.

وزیر نیرو بیان کرد: بارگذاری‌هایی که بر روی منابع آبی انجام شده نامتعادل بوده و باعث بروز مشکلات فراوانی در حوزه سفره‌های زیرزمینی و نیز ناتوانی در اجابت خواسته‌های مردم شده است، می‌طلبد که ملاحظات بیشتری در این خصوص در نظر گرفته شود، وقتی در نقطه‌ای که امکان تامین آب وجود ندارد مسکن‌های چند ده هزاری و چندصد هزاری احداث می‌کنیم یا صنایع را بیش از اندازه گسترش داده و توقعات بلندپروازانه در مردم ایجاد می‌کنیم، نتیجه‌ای جز وضعیت امروز نخواهیم داشت.

محرابیان با تأکید بر ضرورت اتخاذ یک تدبیر ملی و همفکری دسته‌جمعی، گفت: امروز باید با رعایت اصول علمی و کارشناسی و فنی، تدابیری اتخاذ شود که اشتباهات گذشته جبران شود چرا که همه از تصمیمات غلط در حوزه آب متضرر هستیم، امروز مجموعه مسئولان و نمایندگان مجلس به این نتیجه رسیده‌ایم که می‌توان در یک گفتگوی صمیمی و کارشناسی در بسیاری از مباحث به توافق برسیم.

وزیر نیرو تصریح کرد: اینکه مسئولان کلامی بر زبان جاری کنند که بوی اختلاف داشته باشد، ثمری ندارد، مردم نیز به‌دنبال اختلاف نیستند و انتظاری جز حل مشکلات ندارند، آنان انتظار دارند که مسئولان با همدلی و گفت‌وگو مشکلات را حل کنند، بنابراین در این سفر گفت‌وگو با مردم و مسئولان در دستور کار قرار دارد تا بر مبنای عدالت، شفافیت و اصول فنی در خصوص مشکلات حوزه آب تصمیم‌گیری شود.

محرابیان با اشاره به اینکه آب محدود است و مردم از ما انتظار معجزه ندارند، خاطرنشان: اگر آب موجود بر اساس عدالت توزیع شود به وظیفه خود عمل کرده‌ایم و مردم نیز جز این، انتظاری از مسئولان ندارند.

برچسب ها: آب
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز يکشنبه ۱۶ شهريور
امروز يکشنبه ۱۶ شهريور
امروز يکشنبه ۱۶ شهريور
امروز يکشنبه ۱۶ شهريور