تیتر امروز

ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع

این بیستمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
محو اسرائیل سیاست رسمی جمهوری اسلامی نیست/ آمادگی پزشکیان برای گفت‌وگو با اپوزیسیون/ طرح صیانت با نامی جدید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محو اسرائیل سیاست رسمی جمهوری اسلامی نیست/ آمادگی پزشکیان برای گفت‌وگو با اپوزیسیون/ طرح صیانت با نامی جدید

این صد و یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
تاب آوری اهالی خاک سفید در تنش آبی تا کجاست؟!
گزارش میدانی دیدار از وضعیت بحرانی آب در شرق تهران

تاب آوری اهالی خاک سفید در تنش آبی تا کجاست؟!

به درخواست مخاطبان دیدار مبنی بر وجود مشکلات جدی آب در شرق تهران مسعود پیوسته به تهرانپارس رفته و گزارشی از وضعیت مردم این منطقه تهیه کرده است که می‌خوانید.
ما مشکلات بسیار جدی داریم و امروز وزارت نیرو هم آب است و هم برق

رشیدی: امیدوارم «جیره‌بندی» نشود/ شاید ناترازی آب از ناترازی برق هم سنگین‌تر باشد

محمد رشیدی، عضو کمیسیون انرژی مجلس امیدوار است که با این روند در ایران، جیره‌بندی آب نشود و با مدیریت مصرف، بحران شدید تابستان امسال سپری شود.

کد خبر: ۱۸۷۶۲۹
۰۹:۵۵ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۴

رشیدی: امیدوارم «جیره‌بندی» نشود/ شاید ناترازی آب از ناترازی برق هم سنگین‌تر باشد

دیدارنیوز: یک عضو کمیسیون انرژی گفت: چه آب و چه برق فرقی ندارد اگر منابع تقلیل پیدا کند ممکن است چنین اتفاقی (جیره بندی) رخ دهد که امیدواریم چنین نشود. مدیریت مصرف خوب مردم، همراهی و همکاری مردم خصوصا در تهران با توجه به وسعت شهر و جمعیت زیادی که دارد بسیار مهم است که ما را به سمت جیره بندی نبرد.

محمد رشیدی در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره قطعی آب و کمبود آب در کشور در پاسخ به اینکه آیا قطعی‌های گسترده به منزله جیره بندی آب است، گفت: فعلا که وزارت نیرو این کار را انجام نداده است ولی به نظر می‌آید بهترین کار این است که مدیریت مصرف توسط مردم صورت گیرد که به سمت جیره‌بندی نرویم.

این عضو کمیسیون انرژی با بیان این که باید به این مهم توجه کنیم که توزیع را بر اساس منابعی که وجود دارد انجام می‌دهیم، خاطر نشان کرد: چه آب و چه برق فرقی ندارد اگر منابع تقلیل پیدا کند ممکن است چنین اتفاقی (جیره بندی) رخ دهد که امیدواریم چنین نشود. مدیریت مصرف خوب مردم، همراهی و همکاری مردم خصوصا در تهران با توجه به وسعت شهر و جمعیت زیادی که دارد بسیار مهم است که ما را به سمت جیره بندی نبرد.

وی درباره این‌که در همه جای دنیا آب شرب از دیگر مصارف جدا و تفکیک شده است، اما در کشور ما چنین چیزی نیست، اظهار داشت: در همه جای دنیا این اتفاق افتاده است و باید گفت متاسفانه در کشور ما هزینه بسیار زیادی بابت آب تصفیه شده پرداخت می‌شود، اما این آب به جا‌هایی که مصرف غیرشرب هم دارد داده می‌شود.

رشیدی تاکید کرد: البته به نظر من در چنین شرایطی مصارف غیرضروری که در اولویت نیست را وزارت نیرو باید کنترل کند که مصرف روزانه شرب مردم با مشکل روبه رو نشود.

وی درخصوص تشکیل وزارت انرژی و آب و محیط‌زیست که از سوی رئیس کمیسیون انرژی مطرح شده است، گفت: این بحث جدید نیست و قدیمی است، یعنی از چندسال قبل مطرح شده است. در مجلس قبلی هم مطرح بود؛ زیرا در مباحث آبی ما مشکلات بسیار جدی داریم و امروز وزارت نیرو هم آب است و هم برق.

رشیدی ادامه داد: از آن طرف هم وزارت نفت کار خودش را انجام می‌دهد و در حوزه انرژی شاید به نوعی از هم گسیختگی در دولت وجود دارد و ما هم نمی‌توانیم اینها را از هم جدا ببینیم. شاهد بودیم ناترازی نفت و گاز ما در زمستان گذشته باعث ناترازی برق ما شد؛ بنابراین اینها از هم جدا نیستند و به نظر می‌آید تشکیل وزارت انرژی که از قبل دولت‌ها و مجالس قبل پیگیر آن بودند الان محلی از اعراب دارد.

وی افزود: در حوزه آب؛ بحث کشاورزی و محیط زیست بسیار باهم عجین هستند. بحث الگوی کشت مطرح است. حال آب تخصیص‌های مختلفی دارد؛ تخصیص شرب، صنعتی و کشاورزی دارد که همه اینها می‌طلبد آب و محیط زیست را در یک عرصه جدا باهم ببینیم و مدیریت کنیم چرا که چالش جدی کشور ما در سال آب است. 

این عضو کمیسیون انرژی با بیان این که شاید ناترازی آب از ناترازی برق هم سنگین‌تر باشد، تاکید کرد: آب مایه حیات است و بدون آن نمی‌شود زندگی کرد و برای این که یک تمرکز جدی روی قضیه آب باشد دوستان نظر به ایجاد وزارت انرژی و آب و محیط زیست دارند.

وی خاطرنشان کرد: من الان نظر مثبت و منفی ندارم، توجیه رئیس کمیسیون هم این است که این مساله از سال‌های گذشته مطرح بوده است که امیدوارم در یک فرصت مناسب بحث آن مطرح شود که اگر قرار است یک اتفاقی رخ دهد و دو وزارتخانه تفکیک شوند و وزارت انرژی و آب و محیط زیست و منابع طبیعی ایجاد شود باید یک دقت نظری جدی وجود داشته باشد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۳ مرداد
امروز جمعه ۰۳ مرداد
امروز جمعه ۰۳ مرداد
امروز جمعه ۰۳ مرداد