تیتر امروز

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد
گفت و گوی دیدار با یک کنشگر اجتماعی

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد

دیدارنیوز در سلسله گفت‌و‌گو‌های خود با موضوع بررسی دلایل اعتراضات دی‌ماه این بار با علی سمیعی، کنشگر اجتماعی گفت‌و‌گو کرد که در ادامه می‌خوانید.
کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...

پیش‌بینی هجوم ملخ‌های صحرایی به کشور

سعید معین، مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات گفت: بنابر پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر بارش‌های نرمال و قدری کمتر از نرمال در ماه‌های آتی و شرایط جوی هفته‌های اخیر، حمله ملخ صحرایی افزایش می‌یابد.

کد خبر: ۱۱۲۷۸۵
۱۴:۰۱ - ۰۵ آبان ۱۴۰۰

هجوم ملخ‌های صحرایی به کشور

دیدارنیوز ـ سعید معین، مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات درباره آخرین وضعیت هجوم ملخ‌های صحرایی به کشور اظهار کرد: با توجه به اینکه بارندگی‌های نرمال در منطقه شرق عربستان و شرق آفریقا طی یک تا ۲ ماه اخیر و چرخنده شاهین که طی روز‌های اخیر وارد جنوب ایران همچون سیستان و بلوچستان، هرمزگان شد و عمان و شرق عربستان را هم در برگرفته است و احتمال ازدیاد جمعیت ملخ صحرایی وجود دارد.

وی افزود: چرخنده شاهین در زمان حرکت به سمت عمان با سرعت ۱۲۰ کیلومتر حرکت کرد و بارندگی قابل توجهی هم ایجاد کرد که رطوبت و گیاه سبز، ازدیاد جمعیت ملخ صحرایی را به دنبال دارد.

به گفته معین، اگر در ماه‌های آینده وضعیت بارندگی در حدنرمال و کمتر نرمال باشد و چند سیلیکون داشته باشیم، این احتمال وجود دارد که بنابر سازمان هواشناسی جهانی، حمله ملخ صحرایی افزایش یابد.

معین ادامه داد: برآورد‌ها حاکی از ان است که اواخر اسفند و اوایل فروردین حمله از شرق عربستان به سمت عربستان انجام شود، حال میزان حجم ملخ صحرایی تابع شرایط بارش و وزش باد به سمت ایران طی ماه‌های آتی است.

مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان هواشناسی از ورود ملخ صحرایی از اواسط اسفند به کشور خبر داد و گفت: حمله ملخ صحرایی از ۱۵ تا ۲۰ اسفند تا ۱۵ تا ۲۰ فروردین به جنوب ایران صورت خواهد گرفت که بنابر پیش بینی سازمان هواشناسی جهانی بارندگی جنوب ایران در حد نرمال و برخی مناطق کمتر از نرمال از خواهد بود.

وی اضافه کرد: بنابر نامه‌ای که به ستاد بحران و وزارت جهاد کشاورزی ارسال کردیم، پیش بینی مبارزه در سطح ۸۰ هزار هکتار خواهد بود، چنانچه اتفاق خاصی رخ دهد که بارندگی‌ها کاهش یابد، سطح مبارزه در حد ۱۹ هزار هکتار خواهد بود.

معین با اشاره به مشکلات مبارزه علیه ملخ صحرایی بیان کرد؛ سال ۹۹ بنابر مبارزه‌ای که علیه ملخ انجام دادیم، دسته‌ها به سمت هند و پاکستان نرفت و سال ۹۸ هم در سطح ۷۴۶ هزار هکتار مبارزه صورت گرفت و تنها مقدار کمی به سمت هند و پاکستان رفت، اما مشکل اصلی ما این است که در مسیری که از شرق آفریقا به کشور ما می‌آیند، مبارزه چندانی صورت نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: در کشور یمن به سبب جنگ و درگیری مبارزه صورت نمی‌گیرد، همچنین عربستان هم در برخی سال‌ها مبارزه‌ای انجام نمی‌دهد و عمان هم به سبب عدم کشت و کار مبارزه نمی‌کند که در نهایت آن زمانی که ملخ صحرایی وارد جنوب کشور می‌شود، به دلیل فصل کشت و کار ناگزیر به مبارزه هستیم.

مدیر کل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات میزان سموم در مناطق جنوب کشور را مناسب اعلام کرد و گفت: بنابر اعتباری که در اواخر دولت قبل تصویب شد و در دولت جدید هم مبلغ ۵۰ میلیارد تومان مصوب شد و در نهایت هفته گذشته ۱۰ میلیارد تومان به حساب سازمان واریز و در استان‌های هرمزگان، جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان و جنوب فارس تقسیم شد و الباقی اعتبارات هم تخصیص داده می‌شود.

وی تصریح کرد: کار شبکه مراقبت و ردیابی در استان‌های جنوبی به صورت منظم در حال انجام است و به صورت هفتگی رطوبت خاک، وضعیت سبز جنگل‌ها و مراتع بررسی و وارد سیستم می‌شود.

برچسب ها: ملخ ها
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
امروز جمعه ۱۰ بهمن
پرطرفدارترین ها