تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...

کشف اتفاقی یک تابلو از پرتره فردریک شوپن با ۱۷۰ سال قدمت

یک نقاشی رنگ و رو رفته از فردریک شوپن که در بازار دست‌دوم‌فروشی‌ها معامله شده بود، قدمتی ۱۷۰ ساله دارد و به دوران زندگی موسیقیدان نامدار لهستانی بازمی‌گردد.

کد خبر: ۱۱۱۰۷۸
۱۶:۰۳ - ۱۸ مهر ۱۴۰۰

تابلویی از پرتره فردریک شوپن

دیدارنیوز ـ پرتره موسیقیدان و پیانونواز برجسته قرن نوزدهمی لهستان که در یک بازار خرید و فروش اجناس کهنه و دست‌دوم دست به دست شده بود، سه دهه روی دیوار‌های یک خانه آویزان بود. تا اینکه یک کارشناس آثار هنری دریافت این نقاشی چهره شوپن اثری تاریخی مربوط به بیش از ۱۵۰ سال پیش است.

خبر مربوط به این نقاشی ارزشمند ۱۷۰ ساله در روز‌های اخیر همزمان با آغاز هجدهمین دوره رقابت آهنگسازی فردریک شوپن در ورشو، پایتخت لهستان دوباره به رسانه‌ها کشیده شد. این رقابت بین‌المللی برای شناسایی برترین استعداد‌های نوازندگی و آعنگسازی با پیانو برگزار می‌شود و تا ۲۳ اکتبر ادامه می‌یابد. پس از آشکار شدن ارزش تاریخی پرتره شوپن، مالکان تابلو برنامه‌هایی متفاوت برای آن دارند و شاید بخواهند پرتره را به نمایش عمومی هم بگذارند.

نقاشی چهره فردریک شوپن در اندازه‌های ۲۹.۵ تا ۲۳.۳ سانتیمتر خلق شده و از آنجا که فقط نام کوچک آلفرد را کنار آن نوشته‌اند، کارشناسان هنوز نتوانسته‌اند هویت اصلی نقاش را پیدا کنند. قدمت تابلو به میانه‌های قرن ۱۹ بازمی‌گردد و از آنجا که نقاشی به دلیل نگهداری نامناسب پوسته‌پوسته شده بود، کارشناسان آن را بازسازی و بهسازی کردند و حالا می‌توان ارزش تابلو را بیشتر و بهتر دریافت.

فردریک شوپن در ۱۸۱۰ در دهکده‌ای نزدیک ورشو از مادری لهستانی و پدری فرانسوی به دنیا آمد. در ۱۹ سالگی برای آموختن حرفه‌ای موسیقی ابتدا به وین در اتریش و سپس به پاریس رفت و آنجا اقامت کرد، کنسرت داد و به آموزش پیانو پرداخت. شوپن در ۱۷ اکتبر ۱۸۴۹ در پایتخت فرانسه از دنیا رفت و در گورستان پرلاشز به خاک سپرده شد.

پرتره موسیقیدان نامدار لهستانی اوایل دهه ۱۹۹۰ در یک بازارچه محلی در لوبلین فروخته شد و خانواده‌ای که آن را خریده بود، در یک بحران مالی تصمیم گرفت ارزش و قدمت تابلو را مشخص کند. وقتی آشکار شد این نقاشی حدود ۱۷۰ سال در سخت‌ترین دوران تاریخ دوام آورده، مالکان از فکر فروختن تابلو بیرون آمدند و می‌خواهند آن را نگه دارند.

برچسب ها: هنرمندان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی