تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ دلسی رودریگز، معاون مادورو، به صورت موقت رئیس‌جمهور ونزوئلا شد+نخستین تصاویر مادورو در نیویورک
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ دلسی رودریگز، معاون مادورو، به صورت موقت رئیس‌جمهور ونزوئلا شد+نخستین تصاویر مادورو در نیویورک

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سفیدپوش، نماینده ایران در اسکار شد

فیلم کوتاه «سفیدپوش» به نویسندگی و کارگردانی رضا فهیمی به عنوان فیلم منتخب بخش بین‌الملل جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران نمایندگی سینمای کوتاه ایران را در نودوچهارمین جایزه اسکار بر عهده دارد.

کد خبر: ۱۰۹۱۸۶
۱۵:۴۳ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۰

فیلم کوتاه سفیدپوش و اسکار

دیدارنیوز ـ به نقل از روابط عمومی فیلم، فیلم کوتاه سفیدپوش ساخته رضا فهیمی که سال گذشته جایزه بزرگ بخش بین‌الملل سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران را از آن خود کرد، طبق آیین‌نامه آکادمی اسکار به عنوان نماینده سینمای کوتاه ایران در جمع فیلم‌های کوتاه معرفی شده توسط جشنواره‌های واجد شرایط آکادمی اسکار حضور خواهد داشت.

با توجه به قرارگرفتن جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران در فهرست فستیوال‌های اسکارکوالیفاید، این جشنواره و سایر جشنواره‌های حاضر در این فهرست، طبق ضوابط اسکار می‌توانند در بازه زمانی ۱ اکتبر همان سال تا ۳۰ سپتامبر سال بعد، فیلم کوتاه منتخب همان دوره از رویداد را به این آکادمی معرفی کنند.

بر همین اساس فیلم کوتاه سفیدپوش به نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی رضا فهیمی که در دوره سی وهفتم، جایزه بزرگ بخش بین‌الملل را دریافت کرد، در اسکار ۲۰۲۲ حضور خواهد داشت.

نودوچهارمین اسکار در بخش فیلم‌های کوتاه میزبان آثاری خواهد بود که در بازه زمانی یکم اکتبر ۲۰۲۰ تا پایان سپتامبر ۲۰۲۱ (۱۰ مهر ۱۳۹۹ تا ۸ مهر ۱۴۰۰) در جشنواره‌های مورد تایید اسکار منتخب و به این آکادمی معرفی شده باشند.

سفیدپوش براساس قصه نعلبکی پنیر نوشته محمدصالح اعلا روایت‌گر داستان پیرزنی است که قالب پنیری را که خود درست کرده، به احمد پسربچه ده‌ساله می‌دهد تا احمد، پنیر و پیغام پیرزن را به پدرش برساند.

این فیلم که با حمایت انجمن سینمای جوانان ایران تولید شده است، پیش از این در رویداد‌های بین‌المللی مهمی همچون جشنواره «کلرمون فران» فرانسه، جشنواره «شورت شورتس» ژاپن (از فستیوال‌های اسکارکوالیفاید)، جشنواره کونکورتو ایتالیا و... حضور داشته است. این فیلم همچنین در گروه پنج‌گانِ کوتاه از اواخر مهر ۱۴۰۰ در گروه هنروتجربه اکران خواهد شد.

رضا فهیمی کارگردان این اثر پیش از این نیز با فیلم کودکان ابری (تولید سال ۱۳۹۳) و دریافت جوایز متعدد از جشنواره‌های معتبر داخلی و خارجی نظیر دو جایزه بهترین فیلم کوتاه بخش مسابقه آسیا و جایزه بزرگ جشنواره short shorts ژاپن درخشیده و در مسیر اسکار قرار گرفته بوده است.

وی از جمله فیلمسازان سینمای کوتاه ایران است که با دستمایه قراردادن قصه‌هایی ساده و عامه‌فهم با استفاده از بازیگران بومی و کودکان، بر مفاهیم عمیق انسانی و اخلاقی، طبیعت‌محور و جهان‌شمول تاکید می‌کند.

جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران با حضور در فهرست جشنواره‌های مورد تایید اسکار که برای اولین بار در تاریخ سینمای ایران رقم خورده است، فیلم منتخب جایزه بزرگ بخش بین‌الملل خود را در هر دوره به آکادمی اسکار معرفی خواهد کرد.

فیلم منتخب این بخش، در دوره سی و هشتم جشنواره که ۲۷ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۰ برگزار می‌شود، برای راهیابی به فهرست فیلم‌های کوتاه حاضر در دوره نودوپنجم جایزه اسکار در سال ۲۰۲۳ معرفی خواهد شد.

برچسب ها: سینمای ایران
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
پرطرفدارترین ها