تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.

هوش مصنوعی پیش‌بینی می‌کند کدام کلید ایمنی کدام قفل را باز می‌کند

دفاع ایمنی انسان مبتنی بر توانایی گلبول‌های سفید خون در شناسایی دقیق عوامل بیماری‌زا و شروع یک واکنش دفاعی مناسب در برابر آن‌ها است. نکته جالب این است که سیستم دفاع ایمنی حتی قادر است عوامل بیماری‌زایی را که قبلاً با آن‌ها روبرو شده است را نیز به یاد بیاورد.

کد خبر: ۸۸۲۰۱
۱۵:۰۸ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰

هوش مصنوعی

دیدارنیوز ـ به نقل از تی ان، بنابراین سیستم دفاعی ایمنی دقیق‌ترین سیستم ثبت اطلاعات در نوع خود است که تاریخچه‌ای از تمام عوامل بیماری زا را که یک فرد با آن روبرو بوده را به همراه دارد. پیشتر بدست آوردن این اطلاعات از نمونه‌های بیمار دشوار بوده است.

سیستم ایمنی یادگیری را می‌توان تقریباً به دو قسمت تقسیم کرد که سلول‌های/لنفوسیت B مسئول تولید آنتی بادی علیه عوامل بیماری زا هستند در حالی که سلول‌های T مسئول از بین بردن اهداف آن‌ها هستند. اندازه‌گیری آنتی‌بادی‌ها با روش‌های سنتی آزمایشگاهی نسبتاً ساده است، به همین دلیل است که آنتی بادی‌ها در بهداشت و درمان چندین کاربرد دارند.

"ساتو موجوکی" (Satu Mustjoki) استاد خون شناسی گفت: اگرچه شناخته شده است که نقش سلول‌های T در پاسخ دفاعی در برابر ویروس‌ها و سرطان‌ها ضروری است، اما شناسایی اهداف سلول‌های T با وجود تحقیقات گسترده دشوار است.

سلول‌های T اهداف خود را در یک کلید و یک قفل شناسایی می‌کنند به این معنا که کلید، گیرنده سلول T در سطح سلول T است و کلید پروتئین ارائه شده در سطح سلول آلوده است. تخمین زده می‌شود که یک فرد کلید‌های سلول T متفاوت‌تری نسبت به ستاره‌های موجود در کهکشان راه شیری داشته باشد و این باعث می‌شود نقشه برداری از اهداف سلول T با تکنیک‌های آزمایشگاهی سخت باشد؛ بنابراین محققان دانشگاه آلتو و دانشگاه هلسینکی فرایند قفل کلید را که قبلاً بررسی شده بود را مورد مطالعه قرار دادند و توانستند یک مدل هوش مصنوعی ایجاد کنند که می‌تواند اهداف سلول‌های T قبلاً نقشه‌برداری نشده را پیش‌بینی کند.

"امی جوکینن" (Emmi Jokinen) دانشجوی مقطع دکترا دانشگاه آلتو گفت: مدل هوش مصنوعی که ایجاد کردیم انعطاف‌پذیر است و برای هر پاتوژن احتمالی قابل استفاده است. به عنوان مثال ما به سرعت توانستیم از مدل خود در برابر کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ استفاده کنیم. نتایج مطالعه به ما کمک می‌کند تا درک کنیم که چگونه یک سلول T از قسمت‌های مختلف کلید خود برای شناسایی قفل‌های خود استفاده می‌کند.

محققان بررسی کردند که کدام سلول‌های T ویروس‌های رایج مانند ویروس آنفلوانزا و هپاتیت B را تشخیص می‌دهند. محققان همچنین از ابزار خود برای تجزیه و تحلیل نقش سلول‌های T در تشخیص هپاتیت B استفاده کردند. محققان اظهار کردند با استفاده از این ابزار می‌توانند آزمایشات خود را دقیق‌تر انجام دهند.

یافته‌های این مطالعه در مجله "PLOS Computational Biology" منتشر شده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هوش مصنوعی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی