تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید/ رئیس جمهور، تنها یک معاون اجرایی هماهنگ کننده است!
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید/ رئیس جمهور، تنها یک معاون اجرایی هماهنگ کننده است!

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

علی کریمی و برنامه‌هایش برای انتخابات فدراسیون فوتبال

علی کریمی وارد مناظره با رقبایش در انتخابات فدراسیون فوتبال نمی‌شود و قصد دارد در فضای مجازی برنامه‌هایش را ارائه کند. آیا این شیوه متفاوت او را به ریاست فدراسیون می‌رساند؟

کد خبر: ۸۲۵۹۸
۱۵:۱۳ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۹
علی کریمی و تاکتیک دریبل رقبا بدون توپ!

دیدارنیوز ـ آرش راهبر: فقط یک هفته مانده به برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال و به نظر می‌آید رقبای انتخاباتی در روز‌های باقی‌مانده باید بیشترین تحرک و جنب و جوش را از خود نشان دهند تا بتوانند آرای لازم برای نشستن بر صدر فدراسیون را کسب کنند. در عین حال ترکیب متفاوت و رنگارنگ نامزد‌های صندلی ریاست، منجر به رفتار‌های متنوع و بعضا غیرعادی شده است. البته از قبل هم مشخص بود که مجمع آتی، خط مشی و عملکرد متفاوتی نسبت به مجامع انتخاباتی در دو دهه اخیر داشته باشد، اما به نظر می‌آید در این دوره سورپرایز‌های بزرگی در انتظار فوتبال ایران باشد.

مشخصا باید به علی کریمی به عنوان مشهورترین نامزد انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال اشاره کرد که در فعالیت‌های انتخاباتی‌اش هم شبیه به زمانی که پا به توپ بود یا حتی بازی بدون توپ می‌کرد، عمل می‌کند! در شرایطی که سه نامزد دیگر برای حضور در برنامه تلویزیونی اعلام آمادگی کرده‌اند و می‌خواهند برنامه‌های خود را در یک برنامه ضبط شده و احتمالا پاستوریزه به اطلاع عموم برسانند، جادوگر فوتبال ایران نه تنها در این برنامه حاضر نمی‌شود که حتی به برنامه‌های هم‌اندیشی دیگر هم «نه» گفت است.

علی کریمی در نامه‌ای به شبکه ۳، صراحتا اعلام کرده که چنین برنامه‌ای در فاصله کوتاه تا انتخابات هیچ تاثیری بر فوتبال ایران نخواهد داشت و او هم در برنامه‌ای مخصوص به خودش در فضای مجازی دیدگاه‌ها و برنامه‌هایش را اعلام خواهد کرد. به هر حال از نگاه
علی کریمی به دنبال فانتزی‌ترین و غیرسیاسی‌ترین مدل از رقابت انتخاباتی است. او در زمینی سفت و سنگلاخ، همچنان برای هواداران فوتبال، بازی می‌کند
بسیاری از کارشناسان و رسانه‌ها، مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال به هیچ عنوان بازتابی از آراء مردمی را برای این مجمع نخواهد داشت و در واقع چیدمان اعضای مجمع و افراد صاحب رای که عموما نهاد‌های دولتی و حاکمیتی را نمایندگی می‌کنند، چنین اجازه‌ای به نمایندگان نخواهد داد که بتوانند از جمع هواداران پرشمار فوتبال رای اعتماد بگیرند.
 
 
 
بیشتر بخوانید: علی کریمی؛ سلطان دریبل یا غریبه بزرگ انتخابات 

به عبارت دیگر مجمع فدراسیون فوتبال مدت‌هاست که شبیه به یک سیستم اُلیگارشی است و فقط در ظاهر به صندوق رای و شیوه مرسوم دموکراتیک شباهت دارد. سویه رفتار علی کریمی و تفاوتی که او نسبت به بقیه نامزد‌ها برای خود قائل شده نیز به نوعی منبعث از همین تلقی از ترکیب مجمع دارد. در واقع علی کریمی به جای لابی‌گری با فراکسیون‌هایی که مجمع را تشکیل‌دهند، سعی دارد نظرات و ایده‌های خود را برای مردم عادی بیان کند در حالی که اساسا مردم کوچه و خیابان و علاقمندان فوتبال حتی یک رای نیز در این انتخابات ندارند.

به نظر می‌آید علی کریمی دانسته و عامدانه با این تاکتیک قصد دارد نشان دهد که شیوه موجود در انتخاب رئیس فدراسیون ناکارآمد و بیهوده است و در عین حال نیازی به رای اعتماد اکثریت مجمع را نیز در خود نمی‌بیند. او همانطور که سال‌ها برای مردم فوتبال بازی کرده و هنرمندی‌های خود با توپ را برای بالا بردن غرور عمومی به کار گرفته، حالا هم سبکبال و بی‌پروا، ذهنیات خود در زمینه اداره فوتبال در کشور به معرض قضاوت همه خواهد گذاشت و از هر فوت و فنّی که خود صلاح ببیند استفاده خواهد کرد.

تا به حال در هیچ دوره‌ای از مجامع انتخاباتی فوتبال چنین مدلی از رقابت دیده نشده و طبیعتا در مورد توفیق یا شکست شماره ۸ مشهور فوتبال ایران نمی‌توان اظهار نظر دقیقی کرد. در شرایطی که سه نامزد دیگر به سختی برای جمع کردن تک تک آرای اعضای مجمع در تلاش هستند و بعضا سفر‌های استانی می‌روند، وعده‌های بزرگ می‌دهند و جلسات متعدد برقرار می‌کنند، علی کریمی به دنبال فانتزی‌ترین و غیرسیاسی‌ترین مدل از رقابت انتخاباتی است. او در زمینی سفت و سنگلاخ، همچنان برای هواداران فوتبال، بازی می‌کند و نتیجه هم برایش مهم نیست. او طرفدار فوتبال زیبا و بی‌کلک است حتی اگر رقبایش اتوبوس‌هایشان را برای جمع کردن رای در مسیر حرکت او پارک کرده باشند.
 
بیشتر بخوانید: شماره ۸ پرسپولیس برگشت، اما تو باور نکن!!

شاید عده قابل توجهی همچنان روح دموکراسی یعنی به دست آوردن آرای بالاتر را مهم‌ترین نقطه اتکا برای انتخاب رئیس فدراسیون بدانند، اما برخی هم هستند که همچنان شیوه انتصابی و رای‌گیری از خواص را روش مناسب‌تری برای اداره یک نهاد ورزشی ملی مثل فدراسیون می‌دانند. به هر حال علی کریمی با شیوه‌ای متفاوت خود را وارد یک رقابت سخت و پر از خدعه و تدبیر کرده و مشخص نیست در ادامه چقدر این روش بازی‌های مرسوم در انتخابات را تغییر دهد. دستکم خط مشی علی کریمی مثل روزگاری که با توپ جادو می‌کرد چندان قابل آنالیز و پیش‌بینی نیست. آیا علی کریمی گل طلایی زندگی‌اش را خواهد زد؟   
 
 
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد