تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.

دبیر کمیته علمی ستاد ملی کرونا: اولین واکسن کرونا وارداتی احتمالا از سبد کوواکس خواهد بود

دبیر کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: ۱۱ شرکت در کشور مشغول فعالیت برای تولید واکسن کرونا هستند. وزارت بهداشت از هر واکسنی که به فاز سه برسد، ۱۵ میلیون دوز پیش خرید می‌کند، در مورد خرید خارجی نیز احتمالا اولین محموله خرید از سبد کوواکس است.

کد خبر: ۸۰۸۰۳
۱۶:۴۷ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۹

دبیر کمیته علمی ستاد ملی کرونا:اولین واکسن کرونا وارداتی احتمالا از سبد کوواکس خواهد بود

 

دیدارنیوز ـ مصطفی قانعی روز سه شنبه در حاشیه نخستین همایش محصولات بایونکنولوژی در هتل المپیک در جمع خبرنگاران افزود: در مورد خرید خارجی واکسن به نظر می‌رسد اولین محموله واکسن کرونا که به ایران می‌رسد از سبد کوواکس باشد، البته نوع آن بستگی به واکسن‌های عرضه شده از سوی سازمان بهداشت جهانی دارد. سازمان بهداشت جهانی ۱۰ درصد از تولیدات واکسن‌های کرونا که در شرکت‌های مختلف تولید شده و مورد تایید این سازمان قرار گرفته است را از طریق اتحادیه جهانی کوواکس توزیع می‌کند.

وی افزود: احتمالا اولین محموله واکسن‌های کوواکس اواخر بهمن به ایران می‌رسد و بعد از آن نیز احتمالا واکسن تولید مشترک با کوبا در دسترس ایران قرار می‌گیرد. پس از آن خرید مستقیم واکسن از برخی از کشور‌ها نیز به نتیجه می‌رسد تا به تولید واکسن کرونا در داخل برسیم.

دبیر کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: ۱۱ شرکت دانش بنیان بر اساس مجوز سازمان غذا و دارو برای تولید واکسن کرونا در حال فعالیت هستند، که شرکت شفا از برکت در فاز یک انسانی است، موسسه رازی نیز کد اخلاق را برای شروع فاز یک انسانی دریافت کرده است. واکسن مشترک انستیتو پاستور با کوبا نیز در فاز دو انسانی است و احتمالا تا پایان سال وارد فاز ۳ می‌شود.

وی گفت: پیش بینی می‌شود اولین واکسن‌های کرونا تولید داخل خرداد ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد و از ۱۱ شرکت فعال هفت یا هشت شرکت موفق شوند. معاونت علمی ریاست جمهوری نیز برای صنعتی شدن تولید واکسن در کشور ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری‌ی کند تا زیرساخت‌های صنعت تولید واکسن در کشور تقویت شود.

قانعی افزود: هیچ کشوری نمی‌تواند همه مردم خود را با یک نوع واکسن کرونا واکسینه کند بنابراین باید از منابع مختلف داخلی و خارجی برای تامین واکسن اقدام کنیم و حتی در مواردی ممکن است، واکسیناسیون گروهی از مردم با یک واکسن شروع شود و دوز یادآوری با واکسن دیگری باشد یا مثلا برای سالمندان، زنان باردار یا بیماران قلبی و... واکسن خاصی مورد استفاده قرار بگیرد کما اینکه در برخی کشور واکسن فایزر در برخی افراد بالای ۸۵ سال عوارضی داشته است.

دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا ادامه داد: در هر صورت هر واکسن تولید داخل که وارد فاز سه مطالعه انسانی بود، وزارت بهداشت ۱۵ میلیون دوز از آن را به قیمت ۷۰ درصد قیمت تمام شده واکسن و با ارز نیمایی پیش خرید می‌کند.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی