تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...

تهیه طرح دو فوریتی برای تبدیل وضعیت پرستاران شرکتی و قراردادی

تعدادی از نمایندگان طرح دو فوریتی برای تبدیل وضعیت پرستاران شرکتی و قراردادی را تهیه کرده و به هیات رییسه ارائه کردند.

کد خبر: ۷۸۳۳۴
۱۵:۰۵ - ۳۰ آذر ۱۳۹۹
دیدارنیوز - تعدادی از نمایندگان هم‌زمان با میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار طرحی برای تبدیل وضعیت پرستاران شرکتی و قراردادی را امضاء کرده و به هیات رییسه جهت قراردادن در دستور کار ارائه کردند.

متن این طرح به شرح زیر است:
«آقای قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی

ضمن تبریک میلاد باسعادت عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری (س) و تبریک روز پرستار و به منظور ارج نهادن به مقام پرستاران عزیز و تقدیر از تلاش‌ها و جانفشانی‌های بی‌وقفه آنها به ویژه در مبارزه جدی با ویروس کووید ۱۹ (کرونا) امضاء کنندگان این طرح با قید دو فوریت تقاضای تبدیل وضعیت پرستاران شرکتی را به قراردادی و پرستاران قراردادی را به صورت پیمانی دارند.

شایان ذکر است که منابع اجرای این طرح نیز در بودجه سال ۱۴۰۰ و با همکاری دولت تامین خواهد شد.»

فاطمه محمد بیگی عضو هیات رییسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در همین رابطه در مطلبی در صفحه توییتر خود با تبریک روز پرستار نوشت: «امروز همراه جمعی از نمایندگان دو فوریت تقاضای تبدیل وضعیت پرستاران شرکتی به قراردادی و پرستاران قراردادی به پیمانی را امضاء کردیم.

به مدافعان سلامت و پرستاران قول می‌دهیم در مجلس شورای اسلامی و کمیسیون بهداشت و درمان به طور ویژه پیگیر مطالبات آنها هستیم.»
 
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد