تیتر امروز

حمله هوایی به ونزوئلا/ مادورو: این هشداری برای تمام جهان است/ ترامپ شخصا دستور حمله را صادر کرد
صدای چند انفجار قوی در کاراکاس شنیده شد (بروز رسانی می‌شود)

حمله هوایی به ونزوئلا/ مادورو: این هشداری برای تمام جهان است/ ترامپ شخصا دستور حمله را صادر کرد

در پی حمله هوایی به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند.
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.

بولتون: بایدن باید تصمیم ترامپ درباره منطقه صحرا را لغو کند

مشاور امنیت ملی سابق آمریکا تاکید کرد، اطلاعیه رئیس جمهور در حال کناره‌گیری آمریکا در تاریخ ۱۱ دسامبر در رابطه با به رسمیت شناختن حاکمیت مراکش بر منطقه صحرای غربی یکی دیگر از تصمیمات نادرست دولت وی بود.

کد خبر: ۷۸۰۹۱
۱۰:۱۹ - ۲۷ آذر ۱۳۹۹
بولتون: بایدن باید تصمیم ترامپ درباره منطقه صحرا را لغو کند
 
دیدارنیوز - جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق آمریکا در مقاله‌ای در نشریه فارن پالسی گفت: تصمیم دونالد ترامپ در توافقی برای تسهیل تبادل روابط دیپلماتیک میان اسرائیل و مراکش در واقع خیانتی به مردم منطقه صحرای غربی بود و از سه دهه حمایت آمریکا از حق تعیین سرنوشت این مردم از طریق رفراندومی درخصوص جایگاه آتی این منطقه دست کشید.

وی افزود: سناتور جیمز اینهوف، رئیس کمیته سرویس‌های مسلح سنا کاملا حق داشت وقتی در سخنرانی خود در سنا مورخ ۱۰ دسامبر سال جاری میلادی گفت، ترامپ می‌توانست این توافق را بدون تهاتر حقوق این مردم بی‌صدا به دست آورد. این حقوق از طریق سال‌ها تلاش کمیته روابط خارجی و کمیته خدمات مسلح سنا شکل گرفته بودند.

بولتون تاکید کرد: به خاطر مشارکت اولیه‌ام به عنوان دستیار وزیر امور خارجه آمریکا در بخش سازمان‌های بین‌المللی در دوران ریاست جمهوری جورج بوش، در طول سال‌های متمادی بارها نگرانی‌هایم را نسبت به منطقه صحرا مطرح کرده و برای رفع آنها تلاش کرده بودم.

وی افزود: روابط گرم و غیررسمی میان اسرائیل و مراکش چیز جدیدی نیست. مراکش همیشه به رسمی شناختن اسرائیل را در نظر داشته و حسن دوم، پادشاه سابق مراکش در دهه ۱۹۹۰ میلادی به صورت جدی تلاش کرد تا این کار را انجام دهد درست مثل دیگر کشورهای عربی که این کار را انجام داده بودند.  

بولتون در ادامه گفت: ترامپ در این تصمیم بی‌ملاحظه‌اش نه با جبهه پولیساریو که برای مدت طولانی نماینده منطقه صحرای غربی بوده و نه با الجزایر و موریتانی، دو تن از همسایگان این منطقه که شدیدا نگران هستند، مشورت نکرد.  

این در حالی است که دیپلمات‌ها می‌گویند، شورای امنیت قصد دارد روز دوشنبه پرونده صحرای غربی را به بحث بنشیند. این بعد از به رسمیت شناختن حاکمیت مراکش بر منطقه مورد مناقشه در ازای عادی سازی روابط مراکش با رژیم صهیونیستی است.

به گفته منابع، آلمان درخواست برگزاری نشست پشت‌ درهای بسته برای بررسی وضعیت این منطقه را داده است.

کلی کرافت، سفیر آمریکا در سازمان ملل روز سه‌شنبه نسخه اعلامیه ترامپ در به رسمیت شناختن حاکمیت مراکش بر کل اراضی صحرای غربی را تقدیم آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت کرد.
 
منبع: ایسنا
برچسب ها: جان بولتون
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها