تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...

کارگران اخراجی از بیمه بیکاری بهره‌مند می‌شوند

بخشی از بخشنامه‌ی سازمان تامین اجتماعی که محرومیت کارگران اخراجی (ماده ۲۷ قانون کار) از بیمه بیکاری را مورد تصدیق قرار می‌دهد، ابطال شد.

کد خبر: ۷۷۷۷۹
۲۱:۱۶ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹

کارگران اخراجی از بیمه بیکاری بهره‌مند می‌شوند

 

دیدارنیوز - بخشی از بخشنامه‌ی سازمان تامین اجتماعی که محرومیت کارگران اخراجی (ماده ۲۷ قانون کار) از بیمه بیکاری را مورد تصدیق قرار می‌دهد، به درخواست «سعید کنعانی» و رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری، ابطال شد.

وی با اشاره به درخواست خود از هیات عمومی «دیوان عدالت اداری» در مورد ابطال بخشی از بخشنامه‌ی «سازمان تامین اجتماعی» در مورد کارگرانی که در راستای اجرای ماده ۲۷ قانون کار بیکار شده‌اند، گفت: «تا پیش از تایید این درخواست در هیات عمومی دیوان عدالت اداری، کارگرانی که در راستای ماده ۲۷ قانون کار، از کار خارج شده بودند، امکان استفاده از بیمه بیکاری را نداشتند.» 

کنعانی افزود: «حال با صدور این رای، کارگران اخراجی هم می‌توانند از بیمه بیکاری استفاده کنند و دیگر آن بخش از بخشنامه سازمان تامین اجتماعی نافذ نخواهد بود.» 

وی با بیان اینکه رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری، عطف به ماسبق شده است، گفت: «بر این اساس، رای هیات عمومی دیوان از سال ۱۳۹۵ که این بخشنامه صادر شده است، به اجرا درمی‌آید.» 

بر اساس ماده ۲۷ قانون کار، هرگاه کارگر در انجام وظایف محوله کوتاهی کند و پس از دریافت تذکر کتبی، آیین نامه انضباطی کارگاه را نقض نماید، کارفرما با جلب نظر تشکل صنفی درون کارگاه، امکان اخراج او را دارد.

در همین حال، اگر در دورن کارگاه، امکان تصمیم‌گیری و اتفاق نظر وجود نداشت، هیات‌های تشخیص ادارات تصمیم‌گیری می‌کنند و در صورتی که بازهم اختلاف حل نشد، هیات حل اختلاف تصمیم‌گیری می‌کند.
 
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد