تیتر امروز

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...
واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید
در گفت‌وگو با دیدار مطرح شد

واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید

سفیر پیشین ایران در بریتانیا در گفت‌وگو با دیدارنیوز با انتقاد شدید از مواضع اخیر علی شمخانی درباره قریب‌الوقوع بودن جنگ ایران و آمریکا گفت: آقای شمخانی! تو به هر در و دیواری زدی که بعد از دبیری...

"دونالد ترامپ خطایی در نظام دموکراسی بود"

پیروزی جو بایدن در کانون توجه مفسران رسانه‌ها قرار دارد. مفسر "تاگس‌شاو" از کار دشوار بایدن در فردای انتخابات می‌گوید. اما به باور او اهمیت ۷۰ میلیون رای مردم آمریکا به دونالد ترامپ را نیز نمی‌باید از نظر دور داشت.

کد خبر: ۷۵۲۴۶
۱۰:۲۴ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹

 

دیدارنیوز ـ "کاترین براند" تفسیری برای سایت خبری "تاگس‌شاو" وابسته به شبکه یک تلویزیون آلمان نوشته است. او بر این باور است که ترامپ برای آسیب رساندن به دموکراسی پا به میدان نهاده بود و به این کار تا فردای روز اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ادامه داده است.

بسیاری از مفسران از همان ابتدای پیروزی ترامپ، از او به عنوان خطایی در نظام دموکراسی یاد کرده بودند. عارضه‌ای که دیر یا زود رفع خواهد شد.

کاترین براند به آرایی که مردم آمریکا در دفاع از سیاست و عملکرد دونالد ترامپ به صندوق‌ها ریخته‌اند، اشاره کرده و می‌گوید که نمی‌توان ترامپ را خطایی در سیر تاریخ دانست. او نماینده بخشی از مردم این کشور است. بخشی از تحولات روز آمریکا و جلوه‌ای از آن جهان واقعی است که در آن زندگی می‌کنیم.

به گزارش دویچه وله او با اشاره به آرایی که مردم به ترامپ داده‌اند، می‌نویسد: «آری، این یک رکورد برای ترامپ است. حدود ۷۰ میلیون نفر از شهروندان آمریکا رای خود را به سود او به صندوق‌ها ریخته‌اند، چون به او و به آن سرزمینی باور داشتند که ترامپ ارائه کرده بود. و، چون بر این باور بودند که کار آمریکا بدون ترامپ ساخته است.»

مفسر "تاگس‌شاو" در ادامه نوشته است که هدف ۴۵‌مین رئیس جمهور آمریکا (ترامپ) آسیب رساندن به دموکراسی با استفاده از ابزار‌های خود دموکراسی بود.

براند می‌گوید که او این سیاست را تا واپسین روز هم ادامه داد و با طرح ادعای بی‌اساس "تقلب در انتخابات" و "سرقت نتایج انتخابات" به بنیان دموکراسی آسیب رساند.

میراث تلخ
براند معتقد است که جو بایدن دشواری‌های عدیده‌ای را به ارث برده است. او نه تنها باید بر شیوع ویروس کرونا فائق آید، بلکه باید از فراز سایه نفرت‌پراکنی در جامعه آمریکا بجهد. او باید وحدت و انسجام حزب دموکرات را برقرار سازد و آمریکا را به دامان جهان بازگرداند.

بدیهی است که انجام همه این وظایف بدون داشتن اکثریت مجلس سنا، کاری بس دشوار خواهد بود. براند می‌نویسد: «دونالد ترامپ باید کاخ سفید را ترک کند، آن‌هم به شکل دموکراتیک. چنین امری برای آمریکا خوب است. اما او را نمی‌توان خطایی در تاریخ دانست و به همین دلیل نیز فائق آمدن بر میراث ترامپ کار دشواری است که بر روی دوش جو بایدن سنگینی می‌کند.»
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
پرطرفدارترین ها