گزارشگر شبکه هامون در جریان گزارش راهپیمایی ۲۲ بهمن در سیستان و بلوچستان مرتکب اشتباهی شد که بازخورد زیادی در فضای مجازی داشت.

دیدارنیوز: روابط عمومی صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان اعلام کرد: به دستور مدیرکل صداوسیما استان، مدیر پخش سیمای شبکه هامون، در پی بروز خطای رخ داده در شبکه استانی، از سمت خود عزل شد.
در پی بروز خطای رخ داده در سیمای شبکه هامون، به دستور مدیرکل صداوسیما استان، مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود عزل شد، و ادامه خدمت کاربر و ناظر پخش معلق و نیز سایر عوامل خاطی به کمیته انضباطی معرفی شدند.
این تصمیم در راستای حفظ انضباط حرفهای صیانت از اعتبار رسانه و پیشگیری از تکرار موارد مشابه اتخاذ شده است بدیهی است تمهیدات لازم برای تداوم مطلوب امور پخش و مدیریت فرایندها در دستور کار قرار گرفته است.
صداوسیمای سیستان و بلوچستان، ضمن عذرخواهی از مردم شریف بابت ایجاد حاشیه در مراسم ۲۲ بهمن و نیز تکدر خاطر امت مومن و انقلابی، در پیگیری اشتباهات اینچنینی، با افراد خاطی، برخورد فوری و قاطع دارد.
رعایت دقیق ضوابط و استانداردهای حرفهای در تمامی مراحل تولید و پخش برنامهها از اولویتهای اصلی این سازمان است و با هرگونه قصور یا تخلف احتمالی مطابق مقررات برخورد خواهد شد.
عذرخواهی گزارشگر صداوسیما بابت سوتیاش در راهپیمایی
گزارشگر صداوسیما با انتشار یک ویدئو بابت اشتباهش در گزارش راهپیمایی ۲۲ بهمن عذرخواهی کرد.
گزارشگر شبکه هامون در جریان گزارش راهپیمایی ۲۲ بهمن در سیستان و بلوچستان مرتکب اشتباهی شد که بازخورد زیادی در فضای مجازی داشت.
منبع: خبر فوری