تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

سخت‌گیری بیشتر و جریمه برای عدم استفاده از ماسک در تهران

رییس پلیس پایتخت با تاکید بر اینکه دنبال تعطیل کردن شهر نیستیم، از سخت‌گیری‌های بیشتری برای جریمه و تذکر به افراد فاقد ماسک در فضا‌های عمومی، معابر و داخل خودرو‌ها خبر داد.

کد خبر: ۷۴۱۷۱
۱۳:۰۱ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ سردار حسین رحیمی در حاشیه همایش امنیت، ایمنی و سلامت که با حضور دستگاه‌های مختلف در مقر مرکز فاتب برگزار شد، درباره اقدامات پلیس برای برخورد با افراد فاقد ماسک و ناقضان پروتکل‌های بهداشتی کرونا، گفت: حدود ۱۰ روز از ابلاغیه ستاد ملی مقابله با کرونا به ناجا گذشت و ما در این مدت تلاش کردیم تا با اقدامات ایجابی و ارشادی شهروندان را به رعایت پروتکل‌ها دعوت کرده و از انجام اقدامات سلبی پرهیز کنیم، در همین راستا نیز به بیش از ۱۱۵ هزار نفر که پروتکل‌های مربوط به کرونا را رعایت نکرده بودند، از سوی ماموران ما تذکر داده شد. 
 
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: همچنین به حدود ۵۰۰ واحد صنفی که مقررات مربوطه را رعایت نکرده بودند، در گشت‌های پلیس، تذکرات لازم داده شد. 
 
وی با بیان اینکه خوشخبتانه عمده مردم همکاری خوبی با پلیس داشته و بعد از تذکر رعایت می‌کنند، گفت: این روند همچنان ادامه خواهد داشت و در اجرای این بخشنامه تمام رده‌ها و یگان‌های پلیس‌های تخصصی ما پای کار هستند و نسبت به جریمه و تذکر اقدام خواهند کرد. 
 
رحیمی ادامه داد: متاسفانه شاهد اوج گیری دوباره در تعداد مبتلایان به کرونا در کشور هستیم و از این رو برخورد‌های سلبی و اعمال جریمه نیز در دستورکار قرار گرفت و طی دو سه روز گذشته برخورد با رانندگان و سرنشینان وسایل نقلیه که از ماسک استفاده نکنند، صنوف و ... انجام شده است. 
 
وی افزود: در رابطه با واحد‌های صنفی نیز در صورت عدم رعایت پروتکل‌ها و مقررات برای بار نخست تذکر، بار دوم یک میلیون تومان جریمه و بار سوم پلمب انجام خواهد شد.
 
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه در حوزه اصناف و اماکن، پلیس راهور، پلیس راه و ... افرادی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند جریمه خواهند شد، گفت: همانطور که قبلا هم اعلام کردیم، در بخش مترو نیز از ورود افراد بدون ماسک به داخل مترو جلوگیری خواهد شد که خوشبختانه در نتیجه این اقدامات بالغ بر ۹۵ درصد افراد در فضای مترو از ماسک استفاده می‌کنند.
 
رحیمی با بیان اینکه رانندگانی که در خودرو از ماسک استفاده نکنند ۱۰۰ هزار تومان و هر سرنشین نیز ۲۰ هزار تومان جریمه خواهد شد، گفت: این اعمال جریمه برای تمام خودرو‌ها است و فرقی ندارد که خودرو شخصی باشد و یا جزو ناوگان حمل و نقل عمومی و تاکسیرانی باشد. 
 
وی در مورد خودرو‌های تک سرنشین نیز به ایسنا گفت: خودرو‌های تک سرنشین جریمه نخواهند شد، اما هر خودرویی که بیش از یک سرنشین داشته باشد و افراد در آن ماسک نزنند جریمه خواهند شد.
 
به گفته فرمانده انتظامی پایتخت طی دو، سه روز گذشته این کار شدت گرفته و جلسات هماهنگی نیز برای آن برقرار شده و امروز نیز در همین خصوص جلسه‌ای با ستاد مقابله با کرونا برگزار خواهد شد. 
 
رحیمی ادامه داد: همچنین ما به مسئولان وزارت بهداشت گفتیم تا مشخص کنند با توجه به پایش بیماران مراجعه کننده برای ویروس کرونا، در کدام بخش‌ها بیشترین شیوع وجود دارد که ما بتوانیم در آن نقاط تمرکز بیشتری داشته باشیم. 
 
وی در پاسخ به پرسشی درمورد عدم استفاده از ماسک از برخی از پاساژ‌ها و مراکز خرید نیز گفت: تمامی فروشندگان و متصدیان ملزم به استفاده از ماسک هستند. همچنین به اصناف تاکید کرده‌ایم که باید نیرو‌های انتظامات خود را مقابل در ورودی پاساژ‌ها و مال‌ها مستقر کرده و به افراد فاقد ماسک تذکر دهند. 
 
رحیمی در مورد تعطیل شدن شهر تهران نیز گفت: به هیچ عنوان به دنبال تعطیلی شهر نیستیم.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر