تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...

حزب الله و امل با ترکیب هیات لبنانی مذاکره کننده با رژیم صهیونیستی مخالفت کردند

حزب الله لبنان و جنبش امل مخالفت خود را با ترکیب هیات مذاکره کننده لبنانی درباره ترسیم مرز‌های لبنان با رژیم صهیونیستی اعلام کردند و خواستار تغییر اعضای آن شدند.

کد خبر: ۷۳۴۶۳
۰۹:۰۴ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ به گزارش شبکه خبری المنار، حزب الله و جنبش امل سه شنبه شب در بیانیه مشترکی، ترکیب هیات لبنانی شرکت کننده در مذاکرات مربوط به ترسیم خطوط مرزی را که قرار است روز چهارشنبه برگزار شود، مغایر چهارچوب اعلام شده از سوی نببه بری رییس پارلمان لبنان در باره مذاکرات مربوط به این موضوع دانستند.
 
در این بیانیه آمده است: بر اساس توافقی که نبیه بری رییس پارلمان در باره چارچوب مذاکرات ترسیم خطوط مرزی میان لبنان و رژیم صهیونیستی اعلام کرد، نشست‌ها فقط باید بین افسران نظامی انجام شود. از این رو پیوستن شخصیت‌های غیر نظامی به جمع تیم مذاکره کننده مغایر توافق اعلام شده بر سر چارچوب مذاکرات ترسیم خطوط مرزی و متن تفاهمنامه آوریل ۱۹۹۶ و قطعنامه سازمان ملل است.
 
این دو جنبش در این بیانیه مخالفت صریح خود را با آنچه رخ داده است اعلام کردند و آن را خارج از چارچوب تفاهم صورت گرفته در باره مذاکرات و لطمه به موضع لبنان و مصالح عالی این کشور دانستند.
 
حزب الله و جنبش امل اعلام کردند که این اقدام ضربه‌ای قوی به نقش لبنان و مقاومت و نیز جایگاه این کشور در جهان عرب و تسلیم در برابر منطق اسرائیل است که به هر شکلی خواهان هر گونه عادی سازی روابط می‌باشد.
 
این دو جنبش همچنین خواستار تجدید نظر در این تصمیم و تغییر ترکیب هیات مذاکره کننده لبنانی متناسب با توافق مزبور شدند.
 
دفتر اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری لبنان روز دوشنبه از معرفی اعضای تیم مذاکره‌کننده این کشور با رژیم صهیونیستی درباره ترسیم مرز‌های جنوبی میان دو طرف خبر داد. مذاکراتی که قرار است چهارشنبه آینده آغاز شود.
 
به گزارش خبرگزاری ملی لبنان، دفتر اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری لبنان اعلام کرد که سرهنگ بسام یاسین ریاست این تیم را به عهده دارد و مازن بصبوص سرهنگ نیروی دریایی، وسام شبا رییس بخش نفت وزارت انرژی و نجیب مسیحی کارشناس حقوقی از اعضای این تیم هستند.
 
نبیه بری رییس پارلمان لبنان هفته گذشته از دست‌یابی به توافقی درباره چارچوب مذاکره با اسرائیل در خصوص ترسیم مرز‌های زمینی و دریایی میان دو طرف خبر داد.
 
وی با تاکید بر اینکه این مذاکرات با نظارت سازمان ملل صورت خواهد گرفت، گفت که ارتش لبنان مذاکرات یادشده را هدایت می‌کنند.
 
میشل عون "رییس جمهوری لبنان مذاکرات پیش رو با رژیم صهیونیستی را فنی و منحصر به اختلافات مرزی و ترسیم مرز‌های دریایی دانست.
 
به گزارش خبرگزاری لبنان، عون روز سه شنبه درجلسه‌ای که با حضور زینة عکر وزیر دفاع، جوزف عون رییس ستاد ارتش و اعضای تیم گفتگو کننده ترسیم خطوط مرزی شامل: بسام یاسین، سرهنگ مازن بصبوس، وسام شباط و نجیب مسیحی، برگزار شد، گفت: این مذاکرات، فنی و محدود به ترسیم مرز‌های دریایی است و بررسی تنها باید منحصر به این موضوع باشد.
 
وی همچنین یادآورشد: نشست‌ها با نظارت و میزبانی سازمان ملل متحد برگزار می‌شود و حضور طرف آمریکایی در آن‌ها به عنوان میانجیِ تسهیل کننده مذاکرات است.
 
موضوع ترسیم خطوط مرزی بین لبنان و فلسطین اشغالی از زمان تشکیل رژیم صهیونیستی مطرح بوده است. اسرائیل از سال ۱۹۴۸ به خاک لبنان با اهداف امنیتی، آبی و اقتصادی نظر داشته است و بر این اساس بار‌ها در مراحل مختلف تاریخی درصدد تحقق اهداف خود در این باره بوده است؛ اما مقاومت لبنان همواره در مقابل این رژیم ایستاده است. در سال ۲۰۰۰ نیز ارتش لبنان با وجود تلاش آمریکا برای تحمیل خط مرزی طبق زیاده خواهی‌های اسرائیل و یا همان خطی که به «خط آبی» معروف است، در برابر تلاش‌های اسرائیل ایستادگی کرد.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير