تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

تغییرات جدید در رسانه ملی/ بخشی‌زاده به معاونت صدا رفت، شاه‌آبادی معاون سیما شد

با صدور احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر علی عسکری رئیس رسانه ملی، امروز تغییرات جدیدی در بخش‌های مختلف صدا و سیما اتفاق افتاد.

کد خبر: ۷۲۹۸۹
۱۴:۵۲ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ صبح امروز با صدور چند حکم توسط دکتر عبدالعلی علی‌عسکری رئیس سازمان صداوسیما، معاون صدا، معاون سیما، معاون فضای مجازی، رئیس جدید مرکز نظارت و ارزیابی، مشاور جدید سازمان، رئیس مرکز طرح و بودجه، رئیس مرکز تحقیقات و مدیرکل بازرسی و بررسی‌های عمومی منصوب شدند.
 
شاه‌آبادی از معاونت صدا به معاونت سیما رفت
در اولین حکم، رئیس سازمان صداوسیما ضمن قدردانی از خدمات و تلاش‌های ارزشمند و صادقانه دکتر سید مرتضی میرباقری در چهار سال گذشته، حمید شاه‌آبادی را به معاونت سیمای رسانه ملی منصوب کرد.
 
شاه‌آبادی که از مهر ۹۶ تاکنون سکان معاونت صدای سازمان صداوسیما را در دست داشت، دانش‌آموخته دکترای فلسفه تطبیقی است و از شهریور ۹۵ هم قائم‌مقامی معاونت پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت رسانه ملی و ریاست مرکز طرح و برنامه سازمان را بر عهده داشته است.
 
معاون جدید رئیس رسانه ملی در امور سیما همچنین از سال ۹۲ تا ۹۵ مشاور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت یازدهم بود و پیش از آن نیز در دولت دهم معاونت هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را بر عهده داشت.
 
حمید شاه‌آبادی که متولد ۳۰ آذر ۱۳۴۳ در قم است، علاوه بر تحصیل فلسفه در مقطع کارشناسی در دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد فلسفه دین در دانشگاه علامه طباطبایی، دوره‌های مقدمات، سطح و خارج فقه و اصول و فلسفه اسلامی را در حوزه‌های علمیه آیت‌الله مجتهدی، شهید آیت‌الله شاه‌آبادی و مروی تهران و زیر نظر اساتیدی همچون آیت‌الله حاج شیخ مجتبی تهرانی و آیت‌الله سید رضی شیرازی گذرانده است.
تغییرات جدید در رسانه ملی/ بخشی‌زاده به معاونت صدا رفت، شاه‌آبادی معاون سیما شد
 
بخشی‌زاده جایگزین شاه‌آبادی در معاونت صدا شد
با رفتن شاه‌آبادی از معاونت صدا، رئیس رسانه ملی در حکم دیگری علی بخشی‌زاده را به جای وی به سمت معاون صدای سازمان صداوسیما منصوب کرد.
 
علی بخشی زاده دانش‌آموخته کارشناسی ارشد علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی است و پیش از این در دو مقطع رئیس مرکز نظارت و ارزیابی سازمان بوده است و همچنین مدیریت شبکه دو سیما را در کارنامه کاری خود دارد.
 
معاون جدید صدای سازمان صداوسیما از آزادگان دفاع مقدس است که به مدت هشت سال دربند رژیم بعثی عراق بوده و از یاران و نزدیکان سید آزادگان دفاع مقدس حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوترابی فرد (ره) به شمارمی‌رود.
تغییرات جدید در رسانه ملی/ بخشی‌زاده به معاونت صدا رفت، شاه‌آبادی معاون سیما شد
 
غلامرضا نوری معاون فضای مجازی شد
رئیس رسانه ملی همچنین در حکم جداگانه‌ای غلامرضا نوری را به سمت معاون فضای مجازی رسانه ملی منصوب کرد. غلامرضا نوری از ۱۵ اردیبهشت ۹۹ سرپرستی این معاونت را بر عهده داشت.
 
نوری همچنین پیش از این قائم‌مقامی و مدیرکلی تولید محتوای معاونت فضای مجازی و مدیرعاملی موسسه فرهنگی جام جم را در کارنامه کاری خود دارد و از فعالان قدیمی عرصه فضای مجازی شناخته می‌شود.
تغییرات جدید در رسانه ملی/ بخشی‌زاده به معاونت صدا رفت، شاه‌آبادی معاون سیما شد
 
سایر انتصابات جدید در صداوسیما
دکتر علی‌عسکری امروز در ادامه انتصابات جدید خود، مصطفی محمدی را به ریاست مرکز «طرح، برنامه و بودجه»، دکتر علی طلوعی را به ریاست مرکز «تحقیقات» و دکتر سیدعلیرضا شریفی را به ریاست مرکز «نظارت و ارزیابی» سازمان منصوب کرد.
 
بر اساس ساختار جدید و باهدف چابک سازی سازمان صداوسیما، معاونت پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت از ساختار حذف و مراکز «طرح، برنامه‌وبودجه»، «تحقیقات» و «نظارت و ارزیابی» سازمان زیر نظر مستقیم رئیس رسانه ملی قرار گرفتند.
 
رئیس سازمان صداوسیما همچنین در حکمی ضمن تشکر از زحمات محمود اشتری، ابوذر زارع را به سمت مدیرکل بازرسی و بررسی‌های عمومی رسانه ملی منصوب کرد.
 
با حکم رئیس سازمان صداوسیما، دکتر حسین رضی نیز امروز به سمت مشاور رئیس رسانه ملی منصوب شد. رضی پیش از این، معاونت پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت رسانه ملی را برعهده داشت.
 
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير