تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

افزایش پذیرش دانش‌آموزان مدارس دولتی در دانشگاه "آکسفورد"

دانشگاه "آکسفورد" اعلام کرد که امسال تعداد پذیرش دانشجویان جدیدالورود که در مدارس دولتی تحصیل کرده‌اند، رکورد جدیدی ثبت کرده است.

کد خبر: ۷۱۸۳۳
۱۳:۲۳ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۹
افزایش پذیرش دانش‌آموزان مدارس دولتی در دانشگاه
 
دیدارنیوز ـ به نقل از بی‌بی‌سی، قرار است ترم آتی دانشگاه "آکسفورد" در تاریخ شش اکتبر سال جاری آغاز شود.
 
این دانشگاه اعلام کرد که ۶۸ درصد دانشجویان جدیدی که وارد دانشگاه آکسفورد می‌شوند، در مدارس دولتی تحصیل کرده‌اند. این در حالی است که این میزان در سال گذشته به ۶۲ درصد می‌رسید.
 
دانشگاه آکسفورد اعلام کرد که این تعداد، تعهد دیرینه دانشگاه در رفع نابرابری آموزشی است.
 
ارقام و اعداد منتشر شده از سوی دانشگاه نشان می‌دهد که ۱۸۹۹ نفر از میان نزدیک به ۲۸۰۰ دانشجوی جدید دوره کارشناسی در مدارس دولتی تحصیل کرده‌اند.
 
در اوایل ماه جاری دانشگاه کمبریج نیز اعلام کرد تعداد دانش‌آموزانی که در مدارس دولتی تحصیل کرده‌اند و ترم پاییز به تحصیل در این دانشگاه خواهند پرداخت، به یک رکورد بالایی رسیده است.
 
این ارقام همچنین حاکی از آن است که شکاف میان دانشجویان با بهترین و بدترین شرایط اقتصادی و اجتماعی که امسال وارد این دانشگاه می‌شوند، کاهش یافته است.
 
این تغییرات پس از زمانی صورت گرفت که دولت انگلیس از دانشگاه‌ها خواست پذیرش دانش‌آموزان محروم در دانشگاه‌های برتر را در اولویت قرار دهند. البته پس از اخذ نمرات سطح A.
 
"لوئیز ریچاردسون" (Louise Richardson) معاون دانشگاه "آکسفورد" گفت: ما از نتیجه تلاش‌های مشترک خود برای شناسایی دانشجویان با استعداد از طیف وسیعی از افراد علاقه‌مند، خوشحالیم.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر