تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

کرونا احتمالا تا ۲ سال دیگر تحت کنترل قرار می‌گیرد

نهاد بهداشتی سازمان ملل می‌گوید که نمی‌توان زمان دقیق پایان همه‌گیری ویروس کرونا را بیان کرد اما تصور بر این است که در دو سال آینده این بیماری تحت کنترل قرار خواهد گرفت.

کد خبر: ۷۱۰۸۷
۱۳:۰۷ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۹
کرونا احتمالا تا ۲ سال دیگر تحت کنترل قرار می‌گیرد
 
دیدارنیوز - دفتر مطبوعاتی سازمان جهانی بهداشت (WHO) ضمن اعلام این که میزان سرایت و شدت ویروس کرونا از ۶ ماه قبل تغییر نکرده، به خبرگزاری روسی «تاس» درباره زمان پایان همه‌گیری کرونا گفت این سازمان زمان پایان بحران مذکور را نمی‌داند اما تصور بر این است که این بیماری در دو سال آینده تحت کنترل قرار خواهد گرفت.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: در زمان کنونی نمی‌دانیم چه زمانی همه‌گیری پایان می‌یابد، اما احتمال آن هست که با تلاش‌های جهانی و فناوری مدرن، همه‌گیری ظرف چند سال تحت کنترل قرار بگیرد. کشورها (برای این منظور) باید بر روی ۴ اولویت تمرکز کنند: ممانعت از تشدید وقایع، تقویت مردم برای حفاظت از خود، تمرکز بر اصول بهداشت عمومی و حمایت از افراد آسیب‌پذیر از جمله افراد مسن و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای.

این نهاد وابسته به سازمان ملل معتقد است با گذشت ۶ ماه از اعلام رسمی همه‌گیری جهانی کرونا، شدت سرایت این ویروس تغییر نکرده و در پاسخ به سوالی در این خصوص گفت: شدت بیماری‌زا بودن ویروس‌های انسانی کمتر یا بیشتر می‌شود. بر اساس شواهد کنونی از ۸۰ هزار توالی ژنومیک، سرایت و شدت کووید-۱۹ تغییر نکرده است.
دفتر مطبوعاتی سازمان جهانی بهداشت در پاسخ به سوالی درباره مشارکت روسیه در مقابله با شیوع کرونا گفت این سازمان از همه برنامه‌های تولید واکسن در سراسر جهان استقبال می‌کند و اکنون بالای ۳۰ مورد تلاش برای تولید واکسن در مراحل مختلف آزمایش بالینی در سراسر جهان وجود دارد، از جمله واکسن «اسپوتنیک وی» روسیه.

این نهاد افزود: با مقامات روسیه صحبت‌ها برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این واکسن را آغاز کرده‌ایم. تا جایی که می‌دانیم اسپوتنیک وی در آستانه آغاز مرحله سوم آزمایشات بالینی قرار دارد. هر کشوری مستقل است و حق انتخاب ابزارها و محصولاتی را که برای جمعیتش مناسب‌ترین می‌داند، دارد. اما باید این انتخاب با بالاترین استانداردهای علمی و اخلاقی هدایت شود.

دسامبر سال ۲۰۱۹ مقامات چینی سازمان جهانی بهداشت را از شیوع کرونا در شهر ووهان در مرکز این کشور آگاه کردند. تاکنون بنابر آمارها، بیش از ۲۸ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا شده‌اند و بیش از ۹۰۰ هزار نفر هم جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان با بیش از ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار مبتلا و ۱۹۶ هزار قربانی در صدر کشورهای جهان به لحاظ خسارت انسانی ناشی از این بیماری قرار دارد.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی