تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...

کرونا احتمالا تا ۲ سال دیگر تحت کنترل قرار می‌گیرد

نهاد بهداشتی سازمان ملل می‌گوید که نمی‌توان زمان دقیق پایان همه‌گیری ویروس کرونا را بیان کرد اما تصور بر این است که در دو سال آینده این بیماری تحت کنترل قرار خواهد گرفت.

کد خبر: ۷۱۰۸۷
۱۳:۰۷ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۹
کرونا احتمالا تا ۲ سال دیگر تحت کنترل قرار می‌گیرد
 
دیدارنیوز - دفتر مطبوعاتی سازمان جهانی بهداشت (WHO) ضمن اعلام این که میزان سرایت و شدت ویروس کرونا از ۶ ماه قبل تغییر نکرده، به خبرگزاری روسی «تاس» درباره زمان پایان همه‌گیری کرونا گفت این سازمان زمان پایان بحران مذکور را نمی‌داند اما تصور بر این است که این بیماری در دو سال آینده تحت کنترل قرار خواهد گرفت.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: در زمان کنونی نمی‌دانیم چه زمانی همه‌گیری پایان می‌یابد، اما احتمال آن هست که با تلاش‌های جهانی و فناوری مدرن، همه‌گیری ظرف چند سال تحت کنترل قرار بگیرد. کشورها (برای این منظور) باید بر روی ۴ اولویت تمرکز کنند: ممانعت از تشدید وقایع، تقویت مردم برای حفاظت از خود، تمرکز بر اصول بهداشت عمومی و حمایت از افراد آسیب‌پذیر از جمله افراد مسن و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای.

این نهاد وابسته به سازمان ملل معتقد است با گذشت ۶ ماه از اعلام رسمی همه‌گیری جهانی کرونا، شدت سرایت این ویروس تغییر نکرده و در پاسخ به سوالی در این خصوص گفت: شدت بیماری‌زا بودن ویروس‌های انسانی کمتر یا بیشتر می‌شود. بر اساس شواهد کنونی از ۸۰ هزار توالی ژنومیک، سرایت و شدت کووید-۱۹ تغییر نکرده است.
دفتر مطبوعاتی سازمان جهانی بهداشت در پاسخ به سوالی درباره مشارکت روسیه در مقابله با شیوع کرونا گفت این سازمان از همه برنامه‌های تولید واکسن در سراسر جهان استقبال می‌کند و اکنون بالای ۳۰ مورد تلاش برای تولید واکسن در مراحل مختلف آزمایش بالینی در سراسر جهان وجود دارد، از جمله واکسن «اسپوتنیک وی» روسیه.

این نهاد افزود: با مقامات روسیه صحبت‌ها برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این واکسن را آغاز کرده‌ایم. تا جایی که می‌دانیم اسپوتنیک وی در آستانه آغاز مرحله سوم آزمایشات بالینی قرار دارد. هر کشوری مستقل است و حق انتخاب ابزارها و محصولاتی را که برای جمعیتش مناسب‌ترین می‌داند، دارد. اما باید این انتخاب با بالاترین استانداردهای علمی و اخلاقی هدایت شود.

دسامبر سال ۲۰۱۹ مقامات چینی سازمان جهانی بهداشت را از شیوع کرونا در شهر ووهان در مرکز این کشور آگاه کردند. تاکنون بنابر آمارها، بیش از ۲۸ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا شده‌اند و بیش از ۹۰۰ هزار نفر هم جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان با بیش از ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار مبتلا و ۱۹۶ هزار قربانی در صدر کشورهای جهان به لحاظ خسارت انسانی ناشی از این بیماری قرار دارد.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر