تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

یک نذر متفاوت، یک خدمت اجتماعی

همیشه راه‌های دیگری هم برای نذرکردن و ادای آن وجود دارد؛ راه‌هایی به اندازه راه‌های رسیدن به خدا. کافی است با شناخت بیشتری نسبت به موضوع نذر و به ‌طور ویژه فرهنگ عاشورا و حس و حال محرم، ایده‌های متفاوتی را عملیاتی کنیم؛ نذر ماسک یکی از همین پویش‌های متفاوت است.

کد خبر: ۶۹۵۹۱
۱۱:۳۲ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹
دیدارنیوز - روزنامه شهروند نوشت: «بفرمایید این ماسک نذری است؛ همین جمله کوتاه و ساده را گفت و سراغ فرد دیگری رفت. این متفاوت‌ترین نذری بود که در این‌ سال‌ها تجربه کرده‌ام.» این یک سطر کوتاه توصیف یک کاربر فعال در شبکه‌های اجتماعی پویش نذر ماسک است؛ پویشی متفاوت که در طول این چند روز با استقبال بسیاری از کاربران فضای مجازی روبه‌رو شده است؛ یکی از کاربران نوشته بود:  «اجرتان با آقا؛ دست‌مریزاد، گل کاشتید». پویش نذر ماسک اگر چه پیش از ماه محرم نیز در کشور به وسیله سمن‌های مردم‌نهاد و گروه‌های جهادی دنبال شده بود اما در این ماه‌ها سوگواران حسینی آن را با جدیت بیشتری دنبال کرده‌اند.

همزمان با فرارسیدن ماه محرم، ستاد سمن‌های شهر تهران با مشارکت سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران پویشی با عنوان «اهدای ماسک» را در ایام محرم راه‌اندازی کرده است. نذر ماسک یکی از پیشنهادهایی است که امسال برای سلامت جامعه مطرح شد. در این طرح‌ به مردم توصیه شده است که نذر خود را با در اختیارگذاشتن ماسک برای افرادی که توانایی خرید ماسک یا تهیه ماسک خانگی را ندارند، ادا کنند. باید توجه کرد که برخی نیازمندان قادر به تهیه ماسک نیستند و حتی امکانات لازم را در منزل برای ساخت یک ماسک خانگی هم ندارند. از طرفی انجام توصیه‌ها و تشویق به استفاده از ماسک در شرایط فعلی می‌تواند سلامت جامعه را تضمین کند. بنابراین افراد می‌توانند نذرشان را با در اختیارگذاشتن ماسک به نیازمندان ادا کنند.

هر ساله در ماه محرم نذری‌های بسیاری در میان سوگواران حسینی پخش می‌شود؛ از ‌آش تا شیر و چای و خرما و ... که اغلب خوراکی هستند و گاهی در مناطق خاصی بیش از حد توزیع  و حتی زمینه‌ای برای اسراف مهیا می‌شود. اما همیشه راه‌های دیگری هم برای نذرکردن و ادای آن وجود دارد؛ راه‌هایی به اندازه راه‌های رسیدن به خدا. کافی است با شناخت بیشتری نسبت به موضوع نذر و به ‌طور ویژه فرهنگ عاشورا و حس و حال محرم، ایده‌های متفاوتی را عملیاتی کنیم؛ نذر ماسک یکی از همین پویش‌های متفاوت است.

موضوع نذرهای متفاوت پس از شیوع ویروس کرونا در کشور بیشتر از گذشته نمایان شد. با اوج‌گرفتن شیوع ویروس کرونا در کشور، خیلی از خانواده‌های جانباختگان حتی از برگزاری مراسم تشییع ساده هم محروم شده‌اند، چه برسد به این که مراسم ختم، سوم، هفتم یا چهلم بگیرند. برخی از آنها به دلیل این که نمی‌توانند مجلس ختم برگزار کنند هزینه‌های این مراسم را صرف امور خیر کرده و برخی دیگر هم در اقدامی خداپسندانه هزینه مراسم ختم عزیزشان را برای خرید ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده برای نیازمندان و ساخت درمانگاه و بیمارستان در مناطق محروم اختصاص می‌دهند. این روزها اشخاص، نهاد و ارگان‌هایی اعم از نیروهای سپاه، ارتش، گروه‌های جهادی و مردمی، سازمان‌های مردم‌نهاد و ادارات و نهادهای دیگر به مدافعان سلامت آمده‌اند تا شعار «همه با هم کرونا را شکست می‌دهیم» را محقق کنند.»
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر