تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

اسلامی: گزارش نهایی سقوط هواپیمای اوکراینی به‌زودی منتشر می‌شود

وزیر راه و شهرسازی گفت: ایران طبق «انکس١٣» درحال تحقیقات روی سقوط هواپیمای اوکراینی است و به زودی اطلاعیه جدید سازمان هواپیمایی درباره جزییات سقوط پرواز تهران- کی‌یف منتشر می‌شود.

کد خبر: ۶۸۱۹۴
۱۹:۱۹ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ محمد اسلامی روز یکشنبه در حاشیه مراسم معارفه رییس جدید سازمان هواپیمایی کشوری در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در خصوص زمان انتشار اطلاعات دانلود شده جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی، افزود: یافته‌های کمیته بررسی سانحه هوایی سازمان هواپیمایی و مشاهدات عینی با اطلاعات جعبه سیاه هواپیما تطبیق داده شده و قرار است ایران با حضور هیئت اوکراینی به جمع بندی نهایی برسد و بیانیه نهایی صادر شود.
 
وزیر راه و شهرسازی درباره زمان قطعی انتشار گزارش نهایی سازمان هواپیمایی گفت: منتظر هماهنگی با تیم اوکراینی هستیم.
 
وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص فشار دولت کانادا برای انتشار فوری جزییات حادثه سقوط، گفت: به بیانیه‌های سایر کشور‌ها کاری نداریم، ایران طبق انکس ١٣ درحال طی مراحل کار است و کمیته بررسی سانحه کار خود را انجام داده و جمع بندی سانحه به زودی انجام و اطلاعات منتشر می‌شود.
 
وزیر راه و شهرسازی در خصوص چرایی تغییر مدیران سازمان هواپیمایی و هما گفت: این تغییر، موضوع حائز اهمیتی است که با هدف ایجاد انضباط فراگیر در صنعت هوانوردی این تغییرات انجام می‌شود. برای سازمان هواپیمایی کشوری توسعه تعاملات با ایکائو (سازمان جهانی هوانوردی) و کشور‌های گوناگون در ارجحیت بوده و لازم است که مدیریت این سازمان، بدون ناهماهنگی باشد.
 
اسلامی درباره جابجایی بیماران کرونایی با سفر هوایی نیز اظهار داشت: بر اساس تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا، هرگونه جابجایی بیماران کرونایی جُرم است و فرد بیمار مرتکب جرم شده است، بنابراین به هیچ عنوان بیمار کرونایی با هواپیما مسافرت نکرده است، البته در فرودگاه‌ها همچنان تب‌سنجی انجام می‌شود که تنها نشانه مشکوک بودن به کرونا است. در صورت داشتن شرایط مشکوک به کرونا، از ورود فرد مبتلا به هواپیما جلوگیری می‌شود.
 
وزیر راه و شهرسازی درباره علت جابجایی عابدزاده نیز گفت: دلیل جابجایی عابدزاده پرونده سقوط هواپیما نیست، وی پنج سال در این سمت ریاست سازمان هواپیمایی کشوری خدمت کرده است و به دلیل ضرورت‌های سازمانی، شاهد تغییر و تحول در این سمت بودیم.
 
اسلامی در خصوص امن بودن آسمان ایران اظهار داشت: آسمان ایران امن‌ترین آسمان برای پرواز‌های عبوری است البته شیطنت‌هایی می‌شود و به دلیل مداخلات استکبار جهانی که وانمود می‌کند آسمان ایران ناامن است، برخی اطلاعیه‌ها صادر می‌شود.
 
وی اضافه کرد: اکنون یک شرکت انگلیسی در منتهی‌الیه خط شرقی عراق یک خط هوایی باز کرده و با قیمت بسیار پایین شرکت‌های هواپیمایی را ترغیب به عبور از این منطقه می‌کند. هر از گاهی چنین شیطنت‌هایی به خرج می‌دهند، اما به طور کلی کاهش پرواز‌ها در دنیا به دلیل شیوع کرونا است.
 
اسلامی درباره بازنشسته بودن رئیس جدید سازمان هواپیمایی و مدیرعامل جدید هما، گفت: هر دو، شاغل هستند و هیچ از یک از انتصابات امروز مربوط به بکارگیری نیرو‌های بازنشسته نیست.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی