تیتر امروز

اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)
از چشم جهان (۱۵۱)

اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)

در قسمت اول مقاله «اندیشکده آمریکایی: برای شکست روسیه در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد» به دو مساله اشاره شد و در این مطلب، سه مساله راهبردی دیگر و پایانی را می‌خوانید.
سانحه هوایی ورزقان؛ مجلس یادبود سازمان ملل برای شهید رئیسی/ بدرقه پیکر استاندار +ویدیو
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهدا (بروزرسانی می‌شود)

سانحه هوایی ورزقان؛ مجلس یادبود سازمان ملل برای شهید رئیسی/ بدرقه پیکر استاندار +ویدیو

پس از سانحه تلخ و شوکه‌کننده سقوط بالگرد ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور و حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران که امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی و همراهان در آن حضور داشتند، پیکر...
علی شمس اردکانی؛ اولین سفیر امام و مامور مذاکره با «رمزی کلارک»
قسمت دوم از مجموعه گفت‌وگو‌های تاریخ شفاهی دیدارنیوز

علی شمس اردکانی؛ اولین سفیر امام و مامور مذاکره با «رمزی کلارک»

در دومین قسمت از مجموعه گفت‌وگو‌های تاریخ شفاهی دیدارنیوز با شخصیت‌های تاریخی، علی شمس اردکانی ادامه ماجرای ارتباط خود با امام و رفت آمد چندباره از کویت به نوفل‌لوشاتو و بالعکس را تشریح کرد.

قرنطینه محلی، توصیه سازمان جهانی بهداشت به کشور‌ها

ماریا ون کرکوو رئیس بخش واکنش به بیماری‌های همه‌گیر سازمان جهانی بهداشت ضمن هشدار درباره تبعات اجرای قرنطینه با شدت یکسان در تمام مناطق یک کشور، تاکید کرد که کشور‌ها برای ریشه کنی کووید-۱۹ باید به سمت تدابیر قرنطینه محلی و متناسب با هر منطقه بروند.

کد خبر: ۶۷۴۰۸
۱۲:۴۳ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ این مقام بهداشت جهانی که ریاست گروه واکنش به همه گیری در بخش بیماری‌های نوظهور را برعهده دارد در مصاحبه اختصاصی با روزنامه انگلیسی تلگراف درباره اقدامات کشور‌ها در اجرای قرنطیه کامل یا جزیی گفت: چنین اقداماتی ابزار‌هایی شفاف و صرفا اجباری بوده که به کشور‌ها فرصتی داد تا زیرساخت‌های بهداشتی خود را برای مقابله کووید-۱۹ تقویت کنند.
 
تا پایان ماه مارس (اسفند-فروردین) که شیوع ویروس کرونا در جهان از کنترل خارج شد بیش از ۱۰۰ کشور قرنطینه کامل یا جزیی را اجرا کردند که روی میلیارد‌ها نفر از مردم تاثیر گذاشت.
 
این مقام سازمان جهانی بهداشت همچنین با توجه به رویداد‌های شش ماه گذشته تاکنون که وضعیت بهداشتی اضطراری در جهان اعلام شد اظهار داشت که هزینه‌های اقتصادی، بهداشتی و اجتماعی قرنطینه بسیار هنگفت بوده است.
 
وی توضیح داد که قرنطینه چیزی نیست که سازمان جهانی بهداشت توصیه کند، اما لازم بود این روش در برخی کشور‌ها به دلیل شیوع سریع بیماری اجرا شود. اما ما امیدواریم که دیگر لازم نباشد کشور‌های قرنطینه سراسری را دوباره اجرا کنند.
 
کرکوو در مقابل از کشور‌ها خواست از ابزار‌های موجود برای اتخاذ رویکردی «متناسب و بومی شده» برای مهار بیماری‌های عفونی جدید استفاده کنند.
 
ویروس کرونا موسوم به «کووید- ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
 
این ویروس تاکنون بیش از ۱۸ میلیون نفر را در جهان مبتلا کرده و آمریکا در صدر همه کشور‌های جهان قرار دارد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی