تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

امشب، آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور ۹۷

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: ساعت ۲۴ امشب (شنبه ۲۰ مرداد) آخرین مهلت داوطلبان کنکور ۹۷ برای انتخاب رشته است.

کد خبر: ۶۷۱۹
۰۸:۲۴ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - دکتر حسین توکلی ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: ویژه‌نامه پیک‌سنجش با عنوان «راهنمای انتخاب رشته» حاوی مطالب مفید برای داوطلبان آزمون سراسری سال ۹۷ از شنبه ۱۳ مرداد از طریق پایگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده و داوطلبان مجاز به انتخاب رشته‌، از روز ۱۵ مرداد انتخاب رشته را آغاز کردند و تا ساعت ۲۴ امشب مهلت دارند با مراجعه به سایت این سازمان نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

به گفته وی، داوطلبان بر اساس مندرجات کارنامه و رتبه و نمره نهایی زیرگروه ارائه شده در کارنامه، انتخاب رشته کنند. همچنین داوطلبان جهت آگاهی از شانس قبولی خود در دانشگاه مورد نظر می‌توانند از سامانه انتخاب رشته مجازی که در سایت سازمان سنجش فعال است، استفاده کنند.

دکتر توکلی از اعلام ظرفیت‌های جدید در اصلاحیه دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور خبر داد و گفت: بر اساس آخرین آمار اعلام شده ۱۹۲ هزار و ۴۰۰ داوطلب نسبت به انتخاب رشته در آزمون سراسری ۹۷ اقدام کردند. داوطلبانی که در کنکور شرکت کرده، ولی غایب بودند و همچنین کسانی که در این آزمون شرکت نکردند نیز می‌توانند تا ۲۴ مرداد با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به انتخاب رشته در رشته‌های بدون آزمون اقدام کنند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در پایان با بیان اینکه نتایج نهایی کنکور ۹۷ نیمه دوم شهریور ماه اعلام می‌شود، خاطرنشان کرد: به طور کلی، ۷۶۳ هزار و ۴۹۹ نفر در آزمون امسال پذیرفته خواهند شد که این آمار در مقایسه با سال گذشته ۱۹ هزار و ۴۹۹ نفر افزایش یافته است.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها