تیتر امروز

جامعه و انتخابات؛ هشتم تیر ۱۴۰۳ متفاوت خواهد بود؟
دیدار بررسی می‌کند

جامعه و انتخابات؛ هشتم تیر ۱۴۰۳ متفاوت خواهد بود؟

حادثه‌ای که هفته گذشته برای مرحوم سید ابراهیم رئیسی رخ داد، زمان انتخابات ریاست جمهوری را تغییر داد و همه در تیر ۱۴۰۳ منتظر حضور فردی جدید هستند، دیدار در گزارش پیش‌رو به موضوع انتخابات از نگاه...
کیانوش جهانپور:تداوم مهاجرت متخصصان، یعنی از بین رفتن ساختار نظام پزشکی/تولیدکنندگان داخلی سرخورده شدند/خبر جلوگیری از واردات واکسن کرونا کذب محض بود
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با سخنگوی پیشین وزارت بهداشت:

کیانوش جهانپور:تداوم مهاجرت متخصصان، یعنی از بین رفتن ساختار نظام پزشکی/تولیدکنندگان داخلی سرخورده شدند/خبر جلوگیری از واردات واکسن کرونا کذب محض بود

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود به میزبان دکتر کیانوش جهانپور، سخنگوی پیشین وزارت بهداشت بود، او از هجمه‌های خبرهای فیک و فشار‌های زیاد در دوران کرونا گفت.
پس از درگذشت رئیسی چه خواهد شد؟
از چشم جهان (۱۵۲)

پس از درگذشت رئیسی چه خواهد شد؟

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران همراه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، در ۱۹ می‌در حادثه سقوط چرخ‌بال درگذشت. در این حادثه شش نفر دیگر نیز کشته شدند.

بهبود معیشت مردم و جایگاه مجلس اولویت مجلس آینده باشد

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بهبود معیشت مردم و ارتقای جایگاه مجلس را دو اولویت مهم مجلس یازدهم عنوان کرد و گفت: نمایندگان مجلس یازدهم در صورتی می‌توانند نقش تعیین‌کننده‌ای در مطالبه‌گری مردم و تقویت نظام داشته باشند که مردم احساس کنند نمایندگی آنها را می کنند.

کد خبر: ۶۰۹۴۹
۱۰:۵۶ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
بهبود معیشت مردم و جایگاه مجلس اولویت مجلس آینده باشد
 
دیدارنیوز - غلامرضا حیدری درباره اولویت‌های مجلس یازدهم گفت: بحث تعیین اولویت‌ها یک موضوع اقتضایی بر مبنای شرایط و مقتضیات است؛ در شرایط فعلی به نظر من یکی از مهمترین اولویت‌ها بهبود معیشت مردم است که لازمه‌اش فراهم شدن یک سری ساز و کارهاست و عواملی را می‌طلبد تا بهبود معیشت مردم محقق شود، زیرا همه آمارها بر این مبناست که وضع عمومی معیشت مردم در اقصا نقاط کشور و حتی تهران خوب نیست.

وی با اشاره به تاثیر شیوع کرونا و تداوم تعطیلی کسب و کارها بر گسترش فقر یادآور شد: یکی از فاکتورهای اصلی بهبود معیشت، حمایت واقعی از تولید است البته تولید به معنای عام. من فکر می‌کنم این حمایت واقعی از تولید باید در بستر رقابتی باشد. ممکن است در مقطع کوتاهی پمپاژی کنیم و تولید رونق مقطعی پیدا کند اما اگر تداوم نداشته باشد فایده‌ای ندارد، بنابراین تداوم حمایت از تولید در واقع فراهم کردن بستر رقابت است.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: برای فراهم کردن بستر رقابتی ما باید در داخل و خارج مزیت های مان را ببینیم که روی چه کالا و خدماتی مزیت داریم تا بتوانیم سهمی را از بازارهای صادراتی دنیا در اختیار بگیریم وگرنه اگر بخواهیم به همه زمینه ها ورود کنیم نتیجه مطلوبی نخواهد داشت. مثلا الان همه اذعان داریم که نفت دیگر نمی‌تواند برای ما مزیت باشد، البته خدا کند این وضعیت کوتاه مدت باشد ولی پیش بینی ها نگران کننده است.

حیدری ادامه داد: ما برای داشتن بازارهای صادراتی نیاز به بهبود روابط بین الملل داریم، این واقعیتی است که تا این روابط بهبود نیابد به دور خود می چرخیم و هزینه تولید و خدمات‌مان بالا می‌رود، در شرایط به هم پیوسته فعلی جهان حتماً باید روابط بانکی خوبی داشته باشیم. اگر روابط بانکی ما روی یک ریل درستی نباشد نه پول می توانیم رد و بدل کنیم نه معاملاتی می‌تواند بر اساس روابط پولی و تجاری انجام شود، این موضوع باید از اولویت‌های مهم مجلس یازدهم باشد.

وی اضافه کرد: البته مجلس دهم هم در این زمینه خیلی تلاش کرد ولی به نتیجه مطلوب نرسید. در همین زمینه لازم است مجلس یازدهم این موضوع را با مقامات تصمیم‌گیر در حاکمیت خیلی شفاف و روشن کند که اگر بخواهیم تولید داشته باشیم ابزار آن روابط بین الملل است اگر این ابزار فراهم نباشد موضوع تولید تبدیل به شعار و حرف می‌شود و موجب دلسردی و سرخوردگی مردم خواهد شد.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تاکید بر ضرورت توجه به موضوع حقوق بگیران، بازنشستگان و فرهنگیان گفت: آموزش و پرورش واقعا گلوگاه اصلی توسعه در کشور، تربیت نیروی انسانی مورد نیاز و مهارت آموزی نیروی انسانی است اما متاسفانه وضعیت اسفباری را در مورد آموزش و پرورش شاهد هستیم و شرمنده ایم که نتوانستیم کاری کنیم. ما در برنامه ششم در مجلس دهم همسان سازی حقوق بازنشستگان را تصویب کردیم ولی شورای نگهبان آن را تایید نکرد و تبدیل به متناسب‌سازی شد که عملاً متناسب با نرخ تورم صورت نمی گیرد، اینها از اولویت های مهمی است که باید به صورت جدی به آن نگاه شود.

حیدری بهبود جایگاه مجلس را اولویت دیگر مجلس یازدهم عنوان و خاطرنشان کرد: نمایندگان منتخب مردم در مجلس باید مطالبه‌گر مطالبات مردم باشند، درست است که آنها در کلیت نظام جمهوری اسلامی هستند ولی وظایفی برای مجلس تعریف شده و اگر خدای نکرده تعارضی با قوای دیگر وجود داشت آنها باید جانب مردم را بگیرند، اینجا حقوق اساسی آحاد مردم مهم است و باید این موضوع برای نمایندگان اولویت داشته باشد چرا که این وظیفه ذاتی نمایندگان مجلس است.

وی تاکید کرد: متاسفانه در برهه‌ای شاهد این بودیم که جایگاه مجلس به انحای مختلف خیلی آقابالاسر پیدا کرد. درست است که مجلس یازدهم یکدست و مورد رضایت شورای نگهبان است اما فکر نکنند که اگر مجلس بله قربان گو باشد این به نفع نظام است. نمایندگان مجلس یازدهم در صورتی می‌توانند نقش تعیین‌کننده‌ای در مطالبه‌گری مردم و تقویت نظام داشته باشند که مردم احساس کنند نمایندگی آنها را می کنند و در این صورت آنها می‌توانند نقش نظارتی خود را در قوای دیگر هم ایفا کنند.

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بنابراین لازم است در همین ابتدای کار رئیس منتخب مجلس یازدهم به طور جدی این موضوع را از رهبری طلب کند؛ به عنوان طلبی که برای کلیت مملکت مفید خواهد بود.

حیدری با اشاره به شیوع کرونا و شرایط پیش آمده برای مردم گفت: کل نظام باید این مسئله را در اولویت قرار دهند و مجلس یازدهم به مراتب باید بیشتر به موضوع معیشت مردم توجه کند.
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی