تیتر امروز

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است
در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است

در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با اربعین حسینی منتشر می‌شود با ناصر مهدوی، روشنفکر دینی و استاد دانشگاه با موضوع "اربعین در عصر حاضر" گفت‌و‌گو کردیم.
در جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با حضور مخبر صورت گرفت

تصویب سند سبک پوشش اسلامی - ایرانی

در جلسه روز سه‌شنبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، سند ملی سبک پوشش اسلامی-ایرانی، اساسنامه شورای‌عالی نوجوانان و جوانان و اساسنامه ستاد مرکزی اعتکاف به تصویب نهایی رسید.

کد خبر: ۱۶۶۲۲۱
۲۱:۵۱ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۳

تصویب سند سبک پوشش اسلامی - ایرانی

دیدارنیوز: اولین جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که پس از شهادت سید ابراهیم رئیسی و با حضور محمد مخبر، سرپرست ریاست جمهوری و محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای رئیس قوه قضائیه و سایر اعضا تشکیل شد، ۴ مصوبه داشت.

در جلسه بعد از ظهر امروز سه‌شنبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، سند ملی سبک پوشش اسلامی-ایرانی، اساسنامه شورای‌عالی نوجوانان و جوانان و اساسنامه ستاد مرکزی اعتکاف به تصویب نهایی رسید.

برگزاری همایشی با موضوع بررسی و تبیین الگوی حکمرانی ولایی-مردمی بر مبنای عمل آیت‌الله رئیسی در دوران ریاست جمهوری، هم‌زمان با ایام چهلمین روز شهادت رئیسی و دیگر شهدای سانحه هوایی نیز، از دیگر مصوبات جلسه امروز شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بود.

در جلسه امروز همچنین گزارشی از وضعیت رشد علمی جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با سایر کشور‌ها ارائه و تاکید شد با توجه به مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر ضرورت تولید علم و نگارش مقالات علمی بر مبنای حل مشکلات کشور، صرف نگارش مقاله در رشد علمی کشور اصالت نداشته و مقالات باید معطوف به حل مسائل و تامین نیاز‌های کشور باشند. بر همین اساس مقرر شد آیین‌نامه نحوه ارتقای اساتید تکامل یافته و در جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بررسی و تصویب شود.

مخبر نیز در این جلسه، بر تسریع در جمع‌بندی مباحث مطرح شده و تهیه طرحی جامع، بر اساس منویات مقام معظم رهبری، برای طرح و تصویب در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد.

در پایان جلسه امروز نیز حجت‌الاسلام والمسلین خسروپناه با گرامیداشت یاد شهید رئیسی، با بیان اینکه ایشان نسبت به شورای‌عالی انقلاب فرهنگی و مصوبات آن توجه ویژه‌ای داشت، گفت: همه مصوبات شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که پیش از شهادت آیت‌الله رئیسی به تصویب رسیده بودند، از سوی ایشان توشیح، امضا و به دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شده بود و هیچ مصوبه بر زمین مانده‌ای نداریم.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد