تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

برخورد با ۲۴۵ آموزشگاه رانندگی متخلف در کشور

رییس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا از برخورد با تخلفات ۲۴۵ آموزشگاه رانندگی در سراسر کشور و تعطیلی آن‌ها خبر داد.

کد خبر: ۴۶۲۸۷
۰۸:۴۹ - ۰۷ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - سرهنگ  احمد کرمی اسد درباره نظارت بر آموزشگاه‌های رانندگی گفت: برابر آمارهای ما در کشور بیش از 2100 آموزشگاه رانندگی فعال است که اکثر آنها آموزشگاه پایه سوم است. ما بر تمام این آموزشگاه ها نظارت داریم و به شکل محسوس و نامحسوس اقدامات آنان و نحوه آموزش و امتحانات را رصد می‌کنیم.

وی با بیان اینکه کارشناسان پلیس راهور به صورت رندوم از شرکت کنندگان در این کلاس ها آزمون می‌گیرند، گفت: علاوه بر آن بر شرایط آموزشگاه ها نیز نظارت داریم، اینکه فضای آموزش تئوری مناسب باشد، فضای مناسب برای پارک خودروهای آموزشگاه باشد و ... .

رییس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با بیان اینکه برخی از آموزشگاه های رانندگی دچار زوال شرایط می‌شوند، گفت: برخی از آموزشگاه ها هم متخلف هستند که که با هردوی اینها برخورد شده و اجازه فعالیت به آنها داده نخواهد شد.

وی در مورد زوال شرایط در آموزشگاه‌های رانندگی گفت: مثلا اگر شرایط آموزشگاه تغییر کرده باشد، خودروهایش فاقد ایمنی باشد و ...  جزو زوال شرایط محسوب می شود.

کرمی اسد در مورد آموزشگاه های متخلفی که با آن برخورد شده نیز به ایسنا گفت: از ابتدای امسال تا پایان ماه قبل، 245 آموزشگاه رانندگی در در سراسر کشور به دلیل تخلفات مختلف تعطیل شدند که از این تعداد 70 مورد آن در تهران بود.

وی با بیان اینکه برخی از این آموزشگاه ها دوباره فعالیت خود را آغاز کردند، گفت: ما به دلیل ارتکاب تخلف، ارائه خدمات به این آمورشگاه ها را قطع کردیم و غیرمجاز شناخته شدند، اما این فرصت را داشتند که اشکالات خود را رفع کنند و در بازبینی های بعدی فرصت دوباره فعالیت را پیدا کنند، به همین دلیل نیز تعدادی از این آموزشگاه‌ها اشکالات خود را رفع کرده و دوباره فعالیتشان را آغاز کردند.

رییس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در خاتمه درباره آموزشگاه‌های غیرمجاز نیز گفت: آموزشگاه رانندگی غیرمجاز نداریم، چرا که هنگام صدور گواهینامه ما تنها برای آموزشگاه هایی گواهینامه صادر خواهیم کرد که دارای مجوز باشند و از این رو چنین امری ممکن نیست.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر