تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
۱۳ آذرماه آخرین روز اکران؛

بازگشت «خانه پدری» به صندوقخانه توقیف؟!

فیلم سینمایی «خانه پدری» در حالی ۱۳ آذرماه آخرین روز اکران خود را پشت سرمی‌گذارد که می‌توان گفت، فیلم به نوعی عملا اکران نشد.

کد خبر: ۴۳۸۹۳
۱۳:۳۸ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - پس از ماجرا‌هایی که برای فیلم «خانه پدری» به کارگردانی کیانوش عیاری پیش آمد و این فیلم مدتی قبل پس از توقیف دوباره روی پرده رفت، امروز چهارشنبه، ۱۳ آذر آخرین روز اکران این فیلم است و طبق تایید علی سرتیپی پخش‌کننده، علاقه‌مندان به «خانه پدری» فقط تا ۲۳ امشب فرصت تماشای این فیلم را دارند، چون اکرانش در کل سینما‌های ایران به پایان می‌رسد.

البته به گفته سرتیپی منظور از سینما‌های ایران هم فقط تهران است، چون «خانه پدری» مجوز اکران در تهران را داشته و براساس پیگیری از عوامل فیلم، بعد از آنکه این اثر سینمایی برای بار دوم توقیف شد، فقط مجوز اکران آن برای تهران، آن هم به مدت دو هفته و بدون پخش در شبکه نمایش خانگی یا vod داده شد.

به این ترتیب فیلم،  بدون اینکه فرصتی به مخاطبانش در شهر‌های دیگر کشور برای تماشا داده باشد، دوباره به صندوق توقیف برمی‌گردد.  

«خانه پدری» که یکم آبان ماه اکران شده بود، پنج روز بعد توقیف شد و بعد با پیگیری‌ها و هماهنگی با قوه قضاییه و نیز با انجام برخی اصلاحات دوباره مجوز نمایش گرفت تا اکران آن از ۲۲ آبان از سر گرفته شود. با این حال با توجه به ناآرامی‌های چند روزه که سبب تعطیلی سینما‌ها نیز شده بود، «خانه پدری» هم از این قاعده مستثنی نشد و مثل بقیه فیلم‌ها چند روز بعد از آرام شدن اوضاع اکران شد تا امروز به کار خود پایان دهد.

«خانه پدری» که پس از حدود ۱۰ سال توقیف توانست مجوز اکران در سینما‌های محدود با زمان محدود بگیرد در این مدت حدود یک میلیارد و ۵۳۰ میلیون تومان فروش داشته و بیش از ۹۷ هزار نفر هم به تماشای آن رفتند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر