تیتر امروز

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با آسیب‌شناس اجتماعی بررسی می‌کند:

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت

عضو هیات علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی معتقد است تا زمانی که چالش‌های درمانی، آموزشی و رفاهی را حل نکنند نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت داشت.
سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...
دیدار آنچه در مشهد اتفاق افتاد را بررسی می‌کند

سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت، مشهد، ساعت حدود دو بعدازظهر؛ باران شروع می‌شود، سیل می‌آید، ۹ نفر جان خود را از دست می‌دهند، اما مدیران شهری می‌گویند: آبگرفتگی بود نه سیل!.
هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.

ویدئو/ محمد درویش: محیط زیست عامل دشمنی گاندو‌ها با مردم است

در حال حاضر مردم گاندوها را دشمن خود می‎دانند. ما به راحتی می‌توانستیم برای مردم منابع تأمین آب شرب فراهم کنیم تا آنها نیز به بچه‎های خود اجازه ندهند به سمت این برکه‎ها بروند تا امنیتشان به خطر افتد. ولی ما این کار را نکردیم. وقتی با سازمان محیط‌زیست سیستان‎وبلوچستان در این مورد صحبت می‌کنیم آنها بیان می‌کنند که بودجه‌ای به ما برای انتقال چهار تانکر آب دو هزار لیتری برای تأمین آب این روستاها ندادند.

کد خبر: ۳۸۶۳۷
۱۸:۰۷ - ۲۵ آبان ۱۳۹۸
دیدارنیوز ـ محمد درویش در گفتگوی تفصیلی با دیدارنیوز به اقدامات نابجای محیط زیست در مسیر تغییر فرایند طبیعی زیستی در کشور اشاره کرد و گفت: «در منطقه بلوچستان گاندوها همیشه به عنوان نگهبان زمین و آب مطرح هستند. جایی که گاندو یعنی تمساح پوزه کوتاه وجود دارد، یعنی کیفیت آن آب آنقدر خوب است که مردم می‌توانند از آن آب برای آشامیدن استفاده کنند و از دیرباز مردم به گاندوها احترام می‎گذاشتند. امروز انتقال کشاورزی به بالادست و حفر چاه سبب به خطر افتادن زیستگاه گاندوها شده و آب و غذا برای خوردن ندارند. آنچه که اتفاق می‌افتد این است که مردمی که به سراغ این برکه‎ها می‎روند، گاندوها به آنها حمله می‎کنند. در حال حاضر مردم گاندوها را دشمن خود می‎دانند. ما به راحتی می‌توانستیم برای مردم منابع تأمین آب شرب فراهم کنیم تا آنها نیز به بچه‎های خود اجازه ندهند به سمت این برکه‎ها بروند تا امنیتشان به خطر افتد. ولی ما این کار را نکردیم. وقتی با سازمان محیط‌زیست سیستان‎وبلوچستان در این مورد صحبت می‌کنیم آنها بیان می‌کنند که بودجه‌ای به ما برای انتقال چهار تانکر آب دو هزار لیتری برای تأمین آب این روستاها ندادند. یعنی ما اینقدر فقیر هستیم؟»
 
 
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی