تیتر امروز

فوری: صدای انفجار در تهران/ حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما/ فعال‌شدن پدافند در بالای صداوسیما +ویدیو
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

فوری: صدای انفجار در تهران/ حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما/ فعال‌شدن پدافند در بالای صداوسیما +ویدیو

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
شایعه بمبگذاری خیابان‌ها را مسدود کرد

وحشت در جشنواره کن

در پی ترس از بمب گذاری، خیابان خارج از کاخ جشنواره کن مسدود شد و افسران پلیس از عبور عابران پیاده از هر جهت جلوگیری کردند.

کد خبر: ۱۶۵۶۳۰
۱۹:۴۱ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳

وحشت در جشنواره کن

دیدارنیوز: ورودی کاخ جشنواره کن به دلیل ترس از بمب گذاری در پی آنچه کارکنان جشنواره آن را اقلام مشکوک نامیدند، به طور موقت بسته شد.

در پی ترس از بمب گذاری، خیابان خارج از کاخ جشنواره مسدود شد و افسران پلیس از عبور عابران پیاده از هر جهت جلوگیری کردند و گروهی از افسران متخصص در حال بازرسی یک کوله پشتی در وسط گذرگاه بودند.

البته نه کاخ و نه منطقه اطراف تخلیه نشدند، با این حال منطقه اطراف کاخ محدود شد و ایجاد هیچ صفی مستقیماً در مقابل ساختمان مجاز نبود و به گروهی از افرادی که برای ورود در صف ایستاده بودند، اجازه داده شد در کنار ایستگاه پلیس بمانند.

پس از بررسی موضوع توسط گروه زیادی از افسران، خیابان و ورودی کاخ در ساعت ۱۵:۱۰ به وقت محلی بازگشایی شدند.

بررسی امنیتی در کن همچنان در سطح بالایی قرار دارد و شرکت کنندگان باید به صورت جداگانه از یک دروازه آشکارساز جدید عبور کنند. برخی از شرکت کنندگان جشنواره اعلام کردند تدابیر امنیتی ورود به محل برگزاری را کند کرده است و باید تا ۲۰ دقیقه در صف بمانند.

هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن تا ۵ خردادماه ادامه دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها