تیتر امروز

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.

ترامپ همچنان خواهان بازگشت سریعتر نیروهای آمریکایی از سوریه است

کاخ سفید به اظهارات رئیس جمهور فرانسه که گفته بود ترامپ را برای ادامه حضور نظامی در سوریه مجاب کرده است واکنش نشان داد

کد خبر: ۳۱۷
۱۱:۰۶ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۷

دیدار نیوز -  اسکای نیوز نقل کرده است، کاخ سفید به اظهارات امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه که گفته بود ترامپ را برای ادامه حضور نظامی در سوریه مجاب کرده است واکنش نشان داد.

«سارا سندرز» سخنگوی کاخ سفید طی بیانیه ای گفت: ماموریت آمریکا تغییری نکرده است. رئیس جمهور در خصوص اینکه خواستار بازگشت نیروهای آمریکایی به وطن در سریعترین زمان ممکن است صریح بود.

وی افزود: ما برای نابودی کامل داعش و تامین شرایط عدم بازگشت آن مصمم هستیم. به علاوه، انتظار ما از متحدان و شریکانمان در منطقه این است که مسئولیت‌های بیشتری از لحاظ نظامی و مالی برای تأمین امنیت منطقه بر عهده بگیرند.
گفتنی است که رئیس جمهور فرانسه روز یکشنبه در اظهاراتی مدعی شد که تجاوز نظامی آمریکا، انگلیس و فرانسه به سوریه قانونی و در چارچوب معیارهای جامعه بین الملل بوده است.

«امانوئل ماکرون» در گفتگو با شبکه بی.اف.ام همچنین ادعا کرد که روسیه در بکارگیری سلاح شیمیایی در سوریه هم دست و شریک بوده است.

وی همچنین افزود که حل بحران سوریه نیازمند همکاری با روسیه، ایران و ترکیه است.

ماکرون ادامه داد: ترامپ را قانع کرده‌ایم که آمریکا باید به حضور در سوریه ادامه دهد.

رئیس جمهور فرانسه با ادعای اینکه همه موشک هایی که در تجاوز نظامی اخیر به سوریه شلیک شد به هدف اصابت کرده است(!)، افزود که حملات موشکی سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه به سوریه باعث شد موضع گیری ترکیه در سوریه­ از روسیه جدا شود.


ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد