تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اولین واکنش ولیعهد ابوظبی به هدف گرفتن تاسیسات نفتی:

هدف قرار گرفتن نفتکش‌های ما تهدید علیه جهان است!

ولیعهد ابوظبی و معاون فرمانده کل نیروهای مسلح امارات حملات به تاسیسات نفتی و کشتی‌های نفتکش سعودی و اماراتی را اتفاقی خطرناک که منجر به تهدیدی علیه کل جهان خواهد شد، توصیف کرد.

کد خبر: ۲۵۹۰۲
۰۹:۴۶ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز- محمد بن زاید، ولیعهد ابوظبی و معاون فرمانده کل نیروهای مسلح و رهبر دوفاکتوی امارات در اولین واکنش نسبت به این دو حادثه این گونه اظهار نظر کرد، امارات بر اساس مسؤولیت بین‌المللی‌اش در جهت انتقال نفت به بازار جهانی، تضمین امنیت دریانوردی و مقابله با هرگونه تلاش برای تهدید دریانوردی در منطقه از سوی هر طرفی تلاش می‌کند زیرا این تهدید خسارت‌های هنگفتی را به اقتصاد جهانی وارد می‌کند.

این اظهارات ولیعهد ابوظبی را خبرگزاری رسمی این کشور در جریان دیدار عبدالفتاح سیسی، رئیس‌جمهوری مصر منتشر کرد.

خبرگزاری رسمی امارات گزارش داد، محمد بن زاید به سیسی تاکید کرده که چالش‌ها و خطرات بسیاری در منطقه وجود دارند که تحرک کارآمد عربی را برای تعامل با آن می‌طلبد تا منافع عالی عربی و خواسته‌های ملت‌های عرب در زمینه تحقق صلح و ثبات را محقق کند.وی نقش محوری مصر به عنوان قدرت بزرگ عربی که نقشی موثر در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی دارد را مورد تاکید قرار داد.

ولیعهد ابوظبی در ادامه بر هماهنگی همیشگی با قاهره و توافق دیدگاه‌ها درباره منابع تهدید امنیت منطقه از جمله حملات و عملیات خرابکارانه که کشتی‌های تجاری را در نزدیکی آب‌های منطقه‌ای امارات و تاسیسات نفت عربستان را ظرف روزهای گذشته هدف گرفتند، تاکید کرد.  

محمد بن زاید خاطرنشان کرد، روابط امارات و مصر اساس مهم و یکی از رکن‌های ثبات و امنیت در منطقه است به طوریکه دو کشور با هم به مقابله با تروریسم و افراط‌گرایی می‌پردازند و با تلاش‌های مداخله در امور داخلی عربی و حفظ موجودیت ملی این کشورها در مقابل شبه نظامیان مسلح دارای طرح‌ و نقشه‌های مشکوک مقابله می‌کنند و حمایت از توسعه در تضمین حقوق ملت‌های عربی در داشتن زندگی کریمانه بدور از درگیری‌های منطقه‌ای ویرانگر را مورد حمایت قرار می‌دهند.

سیسی نیز هرگونه اقدام خرابکارانه علیه چهار کشتی در آب‌های منطقه‌ای یک کشور و نیز هدف قرار دادن به دو ایستگاه پمپاژ نفت در عربستان را محکوم و بر همبستگی با امارات و عربستان در مقابله با تلاش‌ها علیه امنیت و صلح دو کشور تاکید کرد.وی بار دیگر تاکید کرد، موضع مصر در قبال حفظ امنیت خلیج فارس به عنوان جزء لاینفک امنیت ملی مصر، ثابت است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها