تیتر امروز

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی در گفتگو با آیت الله ایازی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟
اولین برنامه دیدار اندیشه با حضرت آیت الله ایازی

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی در گفتگو با آیت الله ایازی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟

در اولین برنامه «دیدار اندیشه»، حسین جعفری به شهر قم رفته و گفتگویی جالب و شنیدنی با آیت الله ایازی از مدرسین و محققین و اندیشه ورزان حوزه علمیه در قم داشته، که در ادامه می‌خوانید.
یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها
مطبوعات جهان درباره سقوط بالگرد حامل رئیسی و همراهان چه گفتند

یکشنبه طوفانی در آئینه رسانه‌ها

سانحه سقوط منجر به درگذشت حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی و همراهان، علاوه بر انتظار حدود ده ساعته و واکنش‌های داخلی، بازخورد خبری در سطح جهان را هم به دنبال داشت
اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)
از چشم جهان (۱۵۱)

اندیشکده آمریکایی: برای پیروزی در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد (قسمت پایانی)

در قسمت اول مقاله «اندیشکده آمریکایی: برای شکست روسیه در جنگ اوکراین، باید نخست پنج مساله راهبردی را حل و فصل کرد» به دو مساله اشاره شد و در این مطلب، سه مساله راهبردی دیگر و پایانی را می‌خوانید.
پدرام سلطانی:

مهمترین دلیل مهاجرت نخبگان از ایران ناامیدی است نه مسائل اقتصادی

پدرام سلطانی، نائب رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: ایران بالاترین نرخ مهاجرت نخبگان در جهان را داراست و باید نگران این مساله بود.

کد خبر: ۲۳۵۵۴
۱۵:۱۷ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - پدرام سلطانی، نائب رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: ایران بالاترین نرخ مهاجرت نخبگان در جهان را داراست و باید نگران این مساله بود.

 این فعال اقتصادی افزود: مهاجرت نخبگان در کشور زنگ خطری برای اجرا و تداوم برنامه‌های توسعه در کشور تلقی می‌شود.

 وی با تاکید بر اینکه استناد وی در این حوزه برآوردهای جهانی صورت گرفته است، ادامه داد: ریشه یابی این مساله نشان میدهد اتفاقا دلیل اصلی میل به مهاجرت از ایران نه مسائل اقتصادی که ناامیدی است.

 او افزود: به نظر می‌رسد نخبگان از اینکه ما می‌توانیم مشکلاتمان را حل کنیم ناامید شده اند و البته پمپاژ ناامیدی در جامعه نیز در این وضعیت تاثیری جدی دارد.

سلطانی گفت: وقتی این قشر از اصلاحات لازم در درون کشور ناامید می‌شوند، تصمیماتی از این دست اتخاذ می‌کنند در حالی که اگر شرایطی در کشور ایجاد شود که نخبگان نیز احساس رضایت نسبی کنند، بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه نخبگان ایرانی در دهه چهارم و پنجم و حتی ششم زندگی شان اقدام به مهاجرت می‌کنند، ادامه داد: شاید مسائل اقتصادی در قشر جوان تحصیلکرده مولفه موثری باشد اما نخبگانی در دهه‌های چهارم تا ششم مهاجرت می‌کنند از وضعیت اقتصادی با ثباتی برخوردارند و در نتیجه باید ریشه‌یابی این وضعیت در دستور کار قرار گیرد.

به گفته وی کشوری که خالی از نخبگان شود حتما در اداره و پیشرفت خودش و البته رقابت با دیگر کشورها دچار اختلال خواهد شد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی