تیتر امروز

پیمان مولوی: مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است
گفت‌وگوی «دیدار اقتصادی» با اقتصاددان و نویسنده کتاب رقص بازارها

پیمان مولوی: مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است

در تازه‌ترین قسمت برنامه «گفت‌وگوی اقتصادی» دیدارنیوز، پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصاد برای همه"، با اشاره به چالش‌های جدی اقتصاد ایران، هشدار...
بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مادورو نیروهای شبه نظامی را به ۳ میلیون نفر افزایش می‌دهد

News Image Lead

بنا به گفته نیکولاس مادورو تعداد نیروهای شبه نظامی ونزوئلا باید از ۲.۱ میلیون به ۳ میلیون برسد.

کد خبر: ۲۳۲۳۶
۱۴:۳۹ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۸
دیدارنیوز - به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا در تلویزیون ملی این کشور گفت: از طرف فرمانده‌مان (هوگو چاوز، رئیس جمهور پیشین ونزوئلا) که آرزوی داشتن مردم شبه نظامی را به عنوان بخشی از سیستم ملی ما برای حفاظت از قانون اساسی داشت، و این همچنین می‌توانست به عنوان بخشی به نیروهای مسلح ونزوئلا اضافه شود، ما اعلام می‌کنیم که می‌خواهیم نیروهای شبه نظامی را تا دسامبر امسال به ۳ میلیون برسانیم.

او همچنین اشاره کرد که تعداد فعلی شبه نظامیان ۲.۱ میلیون است.

"دیوسدادو کابلو" رئیس مجلس مؤسسان ونزوئلا نیز به این موضوع اشاره کرد که نیروهای شبه نظامی باید افزایش یابد.

او گفت: رئیس جمهور هدف رسیدن به ۳ میلیون شبه نظامی را تا دسامبر تعیین کرده است. اما بعدتر ما حتی تعداد جنگجویان را به ۴ تا ۵ میلیون خواهیم رساند. اینها مردم مسلحی هستند که از سرزمین مادری خود دفاع می‌کنند.

این حرکت در میان بحران‌های عمیق سیاسی در ونزوئلا مطرح شده است. در ژانویه گذشته خوآن گوآیدو خود را رئیس جمهور خودخوانده این کشور نامید و مخالفان به دنبال برگزاری انتخابات مجدد در این کشور هستند.

رئیس جمهور خودخوانده این کشور حمایت‌هایی را از سوی آمریکا به همراه چند کشور دیگر دریافت کرد. چین، کوبا، روسیه و تعدادی از کشورهای دیگر اما همچنان تنها مادورو را به عنوان رئیس جمهور مشروع و قانونی این کشور به رسمیت می‌شناسند.


ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد