تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

دیدار قالیباف با وزیر خارجه ونزوئلا

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و ایوان خیل پینتو وزیر خارجه ونزوئلا در فرودگاه کاراکاس با یکدیگر دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

کد خبر: ۱۸۵۱۳۹
۱۸:۱۱ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۴

دیدار قالیباف با وزیر خارجه ونزوئلا

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با وزیر خارجه ونزوئلا گفت: ما دشمن و دوست مشترک داریم لذا باید با تقویت روابط دوجانبه بیش از پیش شاهد ارتقای روابط دوکشور باشیم.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و ایوان خیل پینتو وزیر خارجه ونزوئلا صبح امروز به وقت محلی بعدازظهر یکشنبه ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۴ به وقت تهران در فرودگاه کاراکاس با یکدیگر دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

قالیباف در این دیدار کوتاه گفت: وقتی به تاریخ ونزوئلا نگاه می‌کنیم، می‌بینیم شما هم زندگی خود را در راه مبارزه با استکبار جهانی گذرانده‌اید لذا از این نظر دارای نقطه اشتراک هستیم.

وی اضافه کرد: خطر همیشگی استکبار این است که همواره تلاش دارد میان ملت‌ها فاصله بیندازد؛ از این رو امروز ما اینجا هستیم تا نقشه آنها را خنثی کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: از ایران تا ونزوئلا ۱۷ ساعت راه هوایی است ولی قلب و دل ما به هم نزدیک است، ما هم دشمن و هم دوست مشترک داریم لذا باید با تقویت روابط دوجانبه بیش از پیش شاهد ارتقای روابط دوکشور باشیم.

وزیر خارجه ونزوئلا: ایران تضمین کننده صلح و منشأ خیر برای منطقه است

ایوان خیل پینتو نیز در این دیدار، انقلاب اسلامی را معجزه‌ای دانست که با درایت امام خمینی (ره) انجام شد و گفت: جمهوری اسلامی ایران طی ۴۶ سال اخیر با درایت رهبری خود از سختی‌ها عبور کرد؛ دشمنان ایران نیز در این مدت هرکاری که توانستند از تحریم گرفته تا جنگ انجام دادند، اما موفق نشدند.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز ایران از حمایت کامل ونزوئلا در همه زمینه‌ها برخوردار است، ابراز داشت: پیروزی ایران، پیروزی ونزوئلا محسوب می‌شود.

وزیر خارجه ونزوئلا در پایان خاطرنشان کرد: آرزو می‌کنم هم اکنون که در حال گفت‌و‌گو با آمریکا هستید، پیروز شوید چرا که این پیروزی، پیروزی همه است. ما بر این باوریم که ایران تضمین کننده صلح و منشأ خیر برای منطقه است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير