تیتر امروز

«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «اقتصاد پلاس» با مرتضی افقه؛ اقتصاددان

«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»

در برنامه «اقتصاد پلاس»، سید مرتضی افقه، استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز و تحلیلگر مسائل اقتصادی، با تاکید بر نقش کلیدی نیروی انسانی در توسعه کشور، هشدار داد که ایران حتی با منابع طبیعی...
جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس:

جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود به سراغ سید جواد میری استاد دانشگاه و جامعه شناس رفت؛ او در این برنامه از تاثیرات مکانیسم ماشه بر جامعه و آینده ایران گفت.
مهدی پازوکی: به دلیل بازگشت تحریم‌ها، تصویب دیرهنگام CFT هیچ تاثیر مثبتی بر وضعیت اقتصاد ایران ندارد/ مجمع تشخیص مصلحت، استاد از دست دادن فرصت‌هاست/ علم‌الهدی باید پاسخ بدهد تصویب CFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟
واکنش تند یک اقتصاددان به تصویب دیرهنگام پیوستن به CFT در گفتگو با دیدارنیوز

مهدی پازوکی: به دلیل بازگشت تحریم‌ها، تصویب دیرهنگام CFT هیچ تاثیر مثبتی بر وضعیت اقتصاد ایران ندارد/ مجمع تشخیص مصلحت، استاد از دست دادن فرصت‌هاست/ علم‌الهدی باید پاسخ بدهد تصویب CFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟

امثال علم‌الهدی، دنیا را نمی‌شناسند و با این عدم شناخت خود برای کشور هزینه ایجاد می‌کنند. الان، آقای علم‌الهدی باید پاسخ بدهد که تصویبCFT که حرام بود به یکباره حلال شد؟ این مصوبه که از دل مجمعی...
وزیر خارجه فرانسه خبر داد

«مونترلوس» زندانی فرانسوی در ایران آزاد شد

ژان نوئل-بارو، وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد که ایران، لنارت مونترلوس یک شهروند ۱۹ ساله فرانسوی-آلمانی را که به اتهام جاسوسی بازداشت شده بود، آزاد کرده است.

کد خبر: ۱۹۱۱۸۰
۱۹:۵۵ - ۱۶ مهر ۱۴۰۴

«مونترلوس» زندانی فرانسوی در ایران آزاد شد

دیدارنیوز: وزیر خارجه فرانسه روز چهارشنبه اعلام کرد که ایران یک شهروند ۱۹ ساله فرانسوی-آلمانی را که به اتهام جاسوسی بازداشت شده بود، آزاد کرده است.

«ژان نوئل-بارو» وزیر خارجه فرانسه در این رابطه گفت: «لنارت مونترلوس آزاد شد.»

وی همچنین در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس در این رابطه نوشت: «لنارت مونترلوس آزاد شد! با بازگرداندن او به فرانسه پس از دوران بازداشتش در ایران، ماموران سفارت و وزارت امور خارجه بار دیگر به ماموریت خود یعنی حفاظت از فرانسوی‌ها در هر کجای جهان افتخار بخشیدند. من سیسیل کولر و ژاک پاریس را فراموش نمی‌کنم و خواستار آزادی فوری آنان هستیم.»

منابع نزدیک به پرونده نیز اعلام کردند که این شخص روز پنجشنبه به فرانسه بازخواهد گشت.

والدین لنارت مونترلوس نیز از طریق وکیل‌شان در بیانیه‌ای کتبی به خبرگزاری فرانسه گفتند: «خوشحالیم و احساس آرامش می‌کنیم که پسرمان به‌زودی به نزد ما بازمی‌گردد.»

«اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز دوشنبه در نشستی خبری گفته بود: «پیگیر وضعیت حقوقی خانم اسفندیاری هستیم و حدود ۱۰ روز قبل سفیر ایران در فرانسه برای سومین بار با خانم اسفندیاری دیدار داشتند و ما به صورت مستمر پیگیر وضعیت کنسولی ایشان هستیم.»

بقائی با تاکید بر این که «ما پیگیر آزادی ایشان هستیم» ادامه داد: «پرونده خانم اسفندیاری کماکان در فرانسه در مرحله تحقیقات است.»

وی در ارتباط با بحث تبادل زندانیان بین ایران و فرانسه نیز گفت: «کار‌هایی که در این زمینه لازم بوده در وزارت خارجه برای این موضوع انجام شود، صورت گرفته است و تصمیم گیری در مراجع ذی‌ربط دو کشور در حال انجام است و امیدواریم که با توجه به مقدماتی که انجام شده این کار هرچه زودتر انجام شود.»

فرانسه در ماه سپتامبر پرونده خود در دیوان بین‌المللی دادگستری علیه ایران را که به نقض حق حمایت کنسولی از شهروندانش مربوط بود، پس گرفت — اقدامی که نشانه‌ای از پیشرفت در تلاش‌ها برای دستیابی به توافق تلقی شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر
امروز چهارشنبه ۱۶ مهر